najwazniejsze, ze nzasz przyczyne, teraz leczenie bedzie latwiejsze.
Gość 2013-01-26 22:03:12 to rzeczywiście fajnie bo mi tabletki dopochwowe rozpuszczają się dopiero na następny dzień i to koło południa mimo że rano się kąpie
Gość 2013-02-16 22:45:38 ooo nie wiedziałam że forma żelu jest teraz taka popularna. ja na takie przypadłości stosuje lactacyd po stosunku się myję no i wieczorem oraz rano, i nie mam problemów. a jeśli chodzi o profilaktykę to jednak abiofem
Gość 2013-02-17 10:25:10no, lactacyd jest spoko choć osobiście wolałam AA help a teraz lacibios femina. a z tym abiofemem profilaktycznie to uważaj, bo on w sumie nie dostarcza dobrej flory (nie jest probiotykiem) tylko zakwasza kwasem mlekowym. to dodatkowo nawet warto sobie łykać probiotyk :)Gość 2013-02-16 22:45:38 ooo nie wiedziałam że forma żelu jest teraz taka popularna. ja na takie przypadłości stosuje lactacyd po stosunku się myję no i wieczorem oraz rano, i nie mam problemów. a jeśli chodzi o profilaktykę to jednak abiofem
Gość 2013-02-11 22:43:45 A'propos formy żelu to stosuje zapobiegawczo provag żel. Nie tylko chroni przed grzybicą ale tez nawilża i łagodzi skutki otarć po seksie.
Treść zablokowana przez moderatora
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.