Reklama:

Duże wargi sromowe (16)

Forum: Dla nastolatek

gość
10-08-2023, 01:17:09

Hej, mam 19 lat. Moje wargi sromowe mają dziwny kształt i są bardzo wystające i duże. Czy to normalne? Wstydzę się ich trochę.
gość
10-08-2023, 05:03:51

Wstaw zdjęcie bo tak to trudno stwierdzić. Ale wargi sromowe z reguły nie są symetryczne i bardzo często wystające.
gość
10-08-2023, 07:05:32

Treść zablokowana przez moderatora

gość
10-08-2023, 07:55:39

Początkująca
10-08-2023, 08:56:51

Bez ich zobaczenia trudno co kolwiek określić. Póki nie sprawiają dyskomfortu nic złego się nie dzieje.
Jeśli chcesz je zmienić dla własnego samopoczucia to pozostaje labioplastyka
Mój e-mail juliawiechetek@o2.pl
gość
10-08-2023, 10:06:20

Wyglądają tak:
gość
10-08-2023, 11:30:02

gość
10-08-2023, 11:36:21

gość
10-08-2023, 11:56:51

Każda kobieta ma inne. Nie ma czego się wstydzić. Jeśli w żaden inny sposób nie utrudniają Ci życia to taką już twoja uroda. Zauważ też, że to ile wystają jest względne, im szczuplejsza kobieta i mniejsze wargi sromowe większe tym, wargi sromowe mniejsze bardziej wystają.
gość
10-08-2023, 15:56:23

Są normalne, jak nie czujesz dyskomfortu podczas jazdy na rowerze, konno to nie masz się czym przejmować.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Czy to okres ?
31 marca przyjęłam tabletkę po (był to dzień przewidywanej miesiączki i tabletka została przujeta około 24 godziny po ) , okres spóźniał sie do 4 kwietnia , zaczęłam wtedy krwawić i mieć bardzo silne bóle i skurcze jak podczas miesiączki , krwawię już 4 dzień choć jest to trochę mniej obfite niż moja zwykła miesiączka . czy jest to okres ale troche zdeformowany przez tabletke ? czy nie jest to okres i niepotrzebnie sie ciesze
gość
Wygląd miejsca intymnego
Mam wrażenie że w ostatnim czasie moje dolne okolice wyglądają niekorzystnie :( mam 29 lat, mam stałego partnera, czy jest ktoś kto mógłby zobaczyć czy nie ma nic niepokojącego?
gość
Różowe upławy,brak okresu, brak współżycia
Jakiś czas temu nabawilam się chyba infekcji intymnej białe upławy, swędzenie ale też pojawiły mi się 2 razy różowe upławy co pierwszy raz mi się zdarzyło. Czy tak może być przy infekcji?, do tego nie mam miesiaczki dziś 50ktorys dzień cyklu (nie współżyje) czy infekcja ma wpływ na Miesiączkę? Biorę leki od psychiatry mówił że mogą zaburzać cykl więc zmienił mi na inne mówił że powinno być ok. Ale irytuje mnie ten brak okresu , co robić?
gość
Proszę o informację
Czy jak wykryto że dziecku po usg w 8+4 dniu nie bije serduszko to znaczy że ciąża obumarła kiedy kazali mi przyjść za 5 dni na usg żeby potwierdzić obumarcie płodu. Czy może byc tak ze serce będzie bić? Jest to moja pierwsza ciąża
Reklama: