Reklama:

dlaczego nie mogę zajść w ciąże? (668)

Forum: Wstydliwe dolegliwości

Liderka opinii
16-02-2013, 14:26:24

ja mialam 20 i 21 dc plamienie skrzepy i sluz brazowy jak na konczaca sie @...
testy potem delikatnie poztywne tyko beta niska :(
...nie można przestać pragnąć dziecka, tak samo, jak nie można przestać oddychać...
Wtajemniczona
16-02-2013, 14:35:19

Miałam już przeboje z plamieniem w poprzednim cyklu
Plamiłam na brązowo od 23 do 25dc, a 26 dostałam @. Gin mnie zbadał i właśnie wtedy na USG wykrył torbiel/guzek na jajniku. Myślę, że ta moja obecna @ jest z tym związana
Na początku marca idę znowu do lek., więc wtedy się okaże co się we mnie dzieje.
"Wszystko co się nam przytrafia dzieje się zawsze z jakiegoś powodu"
Wtajemniczona
16-02-2013, 14:36:48

takaiga, powtórz betę i możesz też zrobić test płytkowy w domu, tak dla pewności. Ewidentnie cos się dzieje, miejmy nadzieję, że mała fasolka zaczyna kiełkować :)
"Wszystko co się nam przytrafia dzieje się zawsze z jakiegoś powodu"
Liderka opinii
16-02-2013, 14:43:22

jutro zrobie test plytkowy tylko chyba juz jest zepsuty bo przez 2 noce lezal w samochodzie na zimnie ;/
kolorowa 3mam kciuki zeby bylo wszytsko ok :)
...nie można przestać pragnąć dziecka, tak samo, jak nie można przestać oddychać...
Początkująca
16-02-2013, 18:38:42

Dziewczyny a ja byłam dziś u lekarza .i trochę mnie pocieszył, bo powiedział, ze z tymi wynikami męża to nie ma dramatu i że z takimi wynikami też zachodzi się w ciąże ale jest trudniej. mówił, ze to kwestia czasu ale ja i tak musze iść na laparoskopię bo wyniki hormonalne mam super ale mogą być jajowody niedrożne. w poniedziałek uzgadniam termin pobytu w szpitalu. mąż musi jeszcze zrobić u siebie TSH i PRL. lekarz powiedział też, że mamy jeszcze popróbowąć, mąż ma zmienić tryb życia na zdrowszy a jak to nie poskutkuje to inseminacja. uspokoił mnie trochę. teraz czuję sie lepiej.
A Wam moje kochane kobietki życzę powodzenia.
napiszcie proszę czy w moim przypadku to wszystko zmierza ku dobremu???jak myślicie???
Początkująca
16-02-2013, 18:38:56

Dziewczyny a ja byłam dziś u lekarza .i trochę mnie pocieszył, bo powiedział, ze z tymi wynikami męża to nie ma dramatu i że z takimi wynikami też zachodzi się w ciąże ale jest trudniej. mówił, ze to kwestia czasu ale ja i tak musze iść na laparoskopię bo wyniki hormonalne mam super ale mogą być jajowody niedrożne. w poniedziałek uzgadniam termin pobytu w szpitalu. mąż musi jeszcze zrobić u siebie TSH i PRL. lekarz powiedział też, że mamy jeszcze popróbowąć, mąż ma zmienić tryb życia na zdrowszy a jak to nie poskutkuje to inseminacja. uspokoił mnie trochę. teraz czuję sie lepiej.
A Wam moje kochane kobietki życzę powodzenia.
napiszcie proszę czy w moim przypadku to wszystko zmierza ku dobremu???jak myślicie???
gość
16-02-2013, 21:09:06

Witajcie, obecnie korzystam z testów owulacyjnych. Od 4 dni regularnie się kochamy, ale właśnie dzisiaj się zaniepokoiłam (dzisiaj jest ost. dzień moich dni płodnych) po stosunku sluz był dolekatnie zabarwiony na czerwono, czasem pojawiała sie czerwona krwinka. Obawiam sie czy to czasem nie jakieś poronienie? Pomóżcie.....
Forumowiczka
16-02-2013, 21:20:14

takaiga 2013-02-16 15:43:22 jutro zrobie test plytkowy tylko chyba juz jest zepsuty bo przez 2 noce lezal w samochodzie na zimnie ;/
kolorowa 3mam kciuki zeby bylo wszytsko ok :)
kochana a ja tu zagladam zeby widziec w twoim opisie II kreski

wiecie jaka glupia polityka panuje w szpitalu normalnie mogla bym dzis wyjsc ze szpitala bo nic sie nie dzieje ale gin prosil zebym zostala do jutra bo za 3 dni i nfz zwraca kase masakra:( powiedzialam ze dzis wychodze ale wypis moze byc z jutrzejsza data to powiedzieli ze nie bo moge ich zaskarzyc
magda:)
Forumowiczka
16-02-2013, 21:22:51

no i moje kochane zaczne stosowac medycyne naturalna hehehehe swira dostaje w tym szpitalu:) ale humor powraca wiecie ja nigdy nie stosowalam testow owulacyjnych napiszcie co i jak bo narazie do gina nie pojde nawet przez 2 mies dam organizmowi odpoczac ale testy sobie tak dla samej siebie zrobie.
magda:)
Początkująca
17-02-2013, 11:06:29

dototeczka, oczywięcie, że idzie ku dobremu, teraz wiecie co macie robić i do czego dążyć.
doroteczka, drożność na 100% musisz zrobic nie zwlekaj, tak jak ja.... wyeliminujesz nie drożność, a to bardzo bardzo ważne... nawet jeśli jest OK to nie zaszkodzi, a só izjologiczna przechdząc przez jajowody tylko je udrożni.... ( jesli masz możliwość zrób pod znieczeniem )
moim zdaniem KONIECZNA jest również wizyta męża u androloga ...... ja bym sę nad ty nawet nie zastanawiała.... nawet jeśli gin mówi inaczej....
androlog dobierze niezbedne witaminy w zależności od stanu zołnierzyków
dorotecza, ja chyba wariuje zaczełam dużo czytać o psychice i jej wpływu na brak ciąży.
znalazłam fajna muzykę do medytacji http://www.omsica.pl/audio
mag,jeśli chodzi o nasza służbe zdrowia, to az mi słów brak, po co sie denerwować.
tyle placimy składek na NFZ, a i tak lecze się prywatnie odkąd pamiętam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: