Reklama:

Czy to są klykciny? ,ginekolog twierdzi, że to grzybica.. (12)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Infekcje intymne

gość
05-07-2019, 14:27:24

Treść zablokowana przez moderatora

gość
06-07-2019, 06:34:37

Treść zablokowana przez moderatora

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Infekcje intymne
Witam, Ostatnio współżyliśmy z moją dziewczyna. Skorzystaliśmy z stosunku poza pochwa. Ja robiłem dziewczynie tzw. Palcowke jednocześnie sie masturbując, było mi jednak nie wygodnie więc postanowiłem zmienić rękę. Lecz na tej rece która się masturbowałem mógłbym preejakulat nie jestem jednak tego pewny. Jaka jest szansa na zajscie w ciaze kobiety? Pragnę wspomnieć ze przed włożeniem palcy palce wylizałem dla nawilżenia... kobieta jest kilka dni przed okresem
gość
Czy to klykciny?
Jestem przed owulacja, nie wiem czy sa to klykciny czy po prostu obrzęk/ infekcja. Udac sie z tym do ginekologa?
Dziwne perłowe krostki
Dzień dobry, czy ktoś wie co to jest? Wyskoczyło jakoś pół roku temu. Co jakiś czas swędzi przez 2/3/4 dni. Dermatolog tego chyba nie zauważyła . Ginekolog na dniach. Są to dwie mikroskopijne krostki takie perłowe jakby przezroczyste. Swedzi po okresie i np czasami po depilacji.
gość
Mocno żółta wydzielina z pochwy
Leczyłam się ostatnio na grzybicę pochwy nystatyna a po niej brałam lactovaginal. Pojawia się u mnie taka wydzielina. Czy to możliwe że jest taka przy dniach niepłodnych czy jednak jest powód do niepokoju? Występuje także ból przy stosunku i świąd. Mam 20 lat, seks uprawiam od 3 z jednym partnerem. Czy któraś z was miała coś takiego i czym było to spowodowane?
Reklama: