Reklama:

Czy to klyciny ? (628)

Forum: Infekcje intymne

gość
20-01-2022, 18:52:46

Gość 2022-01-20 18:28:33
I jak wizyta? Ja już po kolejnej krioterapii-póki co nie dam rady usiąść. Sia
A dużo Ci jeszcze wypalał ? Biedna się męczysz (o)
gość
20-01-2022, 18:54:01

To super ;) u mnie się nic nie zmienia obserwuje to codziennie jestem mega panikarą i z byle *** latam po lekarzach ale to mega męczące więc z tym kończę będę to obserwować i tyle
gość
20-01-2022, 18:54:08

Kochana nie wiesz jak jestem zadwolona aż skakać z radości chce tak mnie podbudował ze szok tyle czasu męczenia No prawie miesiąc i jest efekt 😍😍😍 (o)
gość
20-01-2022, 19:27:02

Gość 2022-01-20 19:52:46
Gość 2022-01-20 18:28:33
I jak wizyta? Ja już po kolejnej krioterapii-póki co nie dam rady usiąść. Sia
A dużo Ci jeszcze wypalał ? Biedna się męczysz (o)
Trochę w przedsionku i wargi. Miałam tez na stopie kolejny raz, bo zostało niewiele, ale jednak. Także dziś taka kaleka ze mnie- ani usiąść, ani chodzić za bardzo. Mogę skakać na drugiej nodze Sia
gość
20-01-2022, 19:32:57

Kulka1324 2022-01-20 19:54:01
To super ;) u mnie się nic nie zmienia obserwuje to codziennie jestem mega panikarą i z byle *** latam po lekarzach ale to mega męczące więc z tym kończę będę to obserwować i tyle
To mamy Kuleczko taki sam przypadek 😁 U mnie też się nic nie zmienia i też na początku panikowałam, ale po jakimś czasie stwierdziłam, że to nie ma sensu, to mi nie pomoże. Obserwuje, biorę witaminki, jem kiszony, pije kefiry 😁 I czekam na wizytę żeby ktoś mi te ziomeczku sprawdził, tak na wszelki wypadek. Cieszę się, że pozostałe dziewczyny są już na końcówce leczenia, gratki! 🤗 -Kaja
gość
20-01-2022, 19:37:55

I co jeszcze kolejny zabieg Cię czeka ? Dziewczyny to są nieproszone ziomki … 😂😂 ale mówię dziś do lekarza ze to chyba choroba tego wieku a on mówi No 80 % ludności to ma także pocieszam nas 😂😂😂 Powinnismy być koleżanki hpv-ki 😂😂 (o)
gość
20-01-2022, 20:24:08

Hehe Kaja obu było oki mam nadzieję że u mnie też będzie że to jednak nie to napisz jak będziesz po wizycie ;) ja byłam już u kilku lekarzy ginekolog wenerolog i wszyscy powiedzieli że to naturalna falbanka ;) także na razie że spokojem ;) nie stresujemy się na zapas bo to jedynie wszytsko pogarsza u mnie na oko lekarze wykluczyli kk więc ja niewiem nie chce być mądrzejsza od nich a tylko sobie wkręcam dodatkowo niepotrzebnie😏
gość
21-01-2022, 05:55:22

Gość 2022-01-20 21:24:08
Hehe Kaja obu było oki mam nadzieję że u mnie też będzie że to jednak nie to napisz jak będziesz po wizycie ;) ja byłam już u kilku lekarzy ginekolog wenerolog i wszyscy powiedzieli że to naturalna falbanka ;) także na razie że spokojem ;) nie stresujemy się na zapas bo to jedynie wszytsko pogarsza u mnie na oko lekarze wykluczyli kk więc ja niewiem nie chce być mądrzejsza od nich a tylko sobie wkręcam dodatkowo niepotrzebnie😏
Chętnie dam znać jak się w końcu doczekam, a ile to potrwa, kto wie 😅 Podchodzę do tego już na luzie, na początku codziennie chciałam to sprawdzać czy się nie zmienia, stres, nerwy, "dlaczego ja", wkręcanie się na maksa z automatu 😅 Po tygodniu, może dwóch mi przeszło i się pogodziłam z tym faktem, że cokolwiek by to nie było to narazie sobie jest, ale się nie zmienia, więc źle nie jest. Teraz sprawdzam podwozie raz w tygodniu, tak na wszelki wypadek i ogólnie to moje postanowień noworoczne żeby jedna tam od czasu do czasu zaglądać, tak o zeby wiedzieć czy wszystko ogólnie jest oki
A do autorki całego posta - no właśnie ten Twój post się stał takim wsparciem dla reszty hpv-ek i ogólnie lasek z podobnymi ziomeczkami, także można powiedzieć, że jesteśmy taką swoją własną grupa wsparcia 😂 -Kaja
gość
21-01-2022, 07:57:55

Ojej Kaja bardzo mi miło bo to ja założyłam ten post załamana zrozpaczona tym co tam mam każda z was dziołchy zrobiła robotę nie ma co 😍😍 (o) kiedyś powinnismy się spotkać i napić ze szczęścia a wiem ze to pewnie nie możliwe 😂😂😂
gość
21-01-2022, 08:15:06

Może wirtualne toasty? Każde pozbycie się zmiany to nasz sukces, który trzeba należycie świętować!! Sia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: