Reklama:

czy to ciąża??? (31)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Początkująca
04-08-2010, 20:27:34

Witam mam podobny problem staramy sie z chlopakiem od 1,5 roku o bobaska i nic teraz kochalismy sie w moje dni plodne i mam nadzieje ze sie udalo...pomocy..
-w środku miesiaca pobolewaly mnie piersi
-zauwazycham ze mi nie dobrze po drożdżówkach (ale to moze z przejedzenia)
-i mam takie chwile ze czasami pobolewa mnie podbrzusze

Jestem eraz z tydzien przed planowana @ i tak jak zawsze piersi bola mnie mocniej
POMOCY!!!!!
Kupiłam dzisiaj test ciazowy ale sama nie wiem moze nie robic go po co mam sie rozczarowac
Początkująca
04-08-2010, 20:40:30

moją historię można przeczytać wyżej.. 5 dni po zażyciu escapelle dostałam krwawienia. nie wiem czy to okres.. krwawienie nie jest obfite, ale kolor ma właśnie taki jak podczas miesiączki. problem w tym, że miesiączkę powinnam dostać jakoś tak 20.. ale wiecie, escapelle wszystko rozregulowuje.. krwawienie pojawiło się wczoraj wieczorem i wciąż jest. pomocy!!! ;(;(
Początkujący
04-08-2010, 21:07:21

Przepraszam, że podłączam się do tematu, ale pasuje mi tytuł...
Witam. ja i moja dziewczyna boimy się o wpadkę. Sprawa ma się tak: ona miała owulację w poniedziałek/wtorek, w sobotę pieściliśmy się w wannie,doszło do wytrysku,ale po tym już nie wkładałem jaj "tam" palców,posiedzieliśmy jeszcze chwilę w wannie i wyszliśmy, następnego dnia kochaliśmy się(prezerwatywa nie pękła),dostała okresu mniej więcej po 2 tyg od owulacji,ale pierwszy dzień był bolesny dla niej. Okres trwał 5 dni,ale zaczął ją boleć brzuch 2 dni przed końcem,i boli nadal(mineło już prawie 2 tyg)... Mówi że ten ból jest podobny do tego przed okresem ale mniejszy,ale też jajniki bolą jak przy owulacji... czy to może być ciąża?? proszę o odpowiedzi...
Początkująca
05-08-2010, 07:39:18

...a test z wynikiem pozytywnym moze mowic prawde???jejku czy on moze sie mylic???dodam ze nie byl kupiony w aptece.
Początkująca
05-08-2010, 09:40:57

może, nie musi. kup w aptece, koniecznie sprawdź datę ważności i zrób rano przy pierwszym siku.
Początkująca
05-08-2010, 10:05:30

magdajaćkiewicz 2010-07-29 23:28:27 Witam serdecznie! Bardzo potrzebuję pomocy jakiegoś fachowca, który podpowie mi, czy jestem w ciąży, czy nie. Dziś spotkałam się z chłopakiem, uprawialiśmy petting. To znaczy, ja dotykałam jego członka, spuścił mi się na dłoń. Potem przytulałam go, dotykałam ręką jego koszulki, następnie wytarłam rękę o trawę. Później tą ręką dotykałam się przez majtki. Nie wiem czy w ten sposób mogło dojść do zapłodnienia? Proszę o pomoc!!!

PLEMNIKI W ZETKNIECIU ZE SWIATLEM SLONECZNYM OBUMIERAJA...

swoja droga... jak mozna wypisywac takie rzeczy... zero jakiejkolwiek wiedzy na temat seksu
Początkująca
05-08-2010, 14:20:35

Popieram K! Zero wiedzy o sexie ;/
Początkująca
05-08-2010, 20:06:46

no jakoś rozmawiałam z panią ginekolog i mi nic nie mówiła o obumieraniu plemników po zetknięciu ze światłem słonecznym. to jak facet kobiecie się spuści na ci***kę w piękny, słoneczny dzień to już nie będzie w ciąży?? swoją drogą, po to jest to forum, żeby uświadamiać nieuświadomionych.
Początkująca
05-08-2010, 20:55:29

Po to jest to forum, ale czasami to po prostu człowiekowi aż żal się robi, że są dziewczyny aż tak nieuświadomione ;/ facet? idzie go jeszcze zrozumieć, bo oni się tym raczej nie interesują, ale kobiety powinny być obcykane w tym temacie prawie w 100%... A jak się ma obawy że się mogło zajść w ciążę to się robi test (najlepiej rano ) jeżeli nie dostało się spodziewanej miesiączki a jak wynik jest pozytywny to się idzie do lekarza.. Tylko zazwyczaj ciąża jest widoczna w 4-5 tygodniu więc jeżeli lekarz nic nie stwierdzi,a test wyjdzie pozytywny to należy poczekać te dwa tygodnie i przyjść powtórnie :)
Początkująca
06-08-2010, 19:37:17

Witam mam podobny problem staramy sie z chlopakiem od 1,5 roku o bobaska i nic teraz kochalismy sie w moje dni plodne i mam nadzieje ze sie udalo...pomocy..
-w środku miesiaca pobolewaly mnie piersi
-zauwazycham ze mi nie dobrze po drożdżówkach (ale to moze z przejedzenia)
-i mam takie chwile ze czasami pobolewa mnie podbrzusze

Jestem eraz z tydzien przed planowana @ i tak jak zawsze piersi bola mnie mocniej
POMOCY!!!!!
Kupiłam dzisiaj test ciazowy ale niestety wyszedl negatywny

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: