Reklama:

czy jestem w ciazy? (12)

Forum: Dla nastolatek

gość
08-01-2012, 11:58:37

Dlaczego nie przyjęłaś tabletki po, skoro kochałaś się bez zabezpieczenia?
gość
08-01-2012, 20:50:24

Kup po prostu test ciążowy w aptece, wtedy okaże się czy jesteś w ciąży.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Brak wspóżycia, brak okresu
Witam . Mam pytanie czy jest się czym martwić i co zrobic w takiej sytuacji? Mój problem polega na tym że po dłuższym przyjmowaniu leku od psychiatry zanika mi okres lub mam go co 50kilka dni. Czytałam ulotkę i tam pisze ze po nim zwiększa sie poziom prolaktyny No i tak musze mieć zwiększony ponieważ leci mi mleko z piersi. Lek przyjmuje od końca grudnia, teraz obecnie 33dzien cyklu- okresu brak , mleko z piersi. Strasznie mnie to irytuje. Dodam ze nie współżyje więc ciąża odpada. Już kiedyś mialam taka sytuację że brak okresu przy leku wtedy brałam duphaston okres się pojawił ale przez to zrobila mi się torbiel na jajniku. Więc mam zle wspomnienia. Poza tym moja ginekolog ma jakieś dziwnie podejście "brak okresu to ciąża ale jeszcze nie widać" bo dla niej brak okresu to tylko ciąża 🙈 Co byście zrobily w mojej sytuacji , czekac na okres czy iść do ginekologa? Nie współżyje , wiem że to od leku tak mi się porobiło..
gość
szansa na ciążę
Witam na chwilę obecną mam straszne zamieszanie w głowie i nie wiem co mam zrobić.W dni płodne mój partner miał sperma na palcach , wytarł ją i po 20 minutach włożył mi palca w pochwe ( tylko raz i wyjął go odrazu gdy powiedziałam mu że nie umył ręki po wytrysku). Kilka dni później około 5 dni po owulacjiuprawialiśmy seks analny bez zabezpieczenia. Nie doszło do wytrysku i trwało to może z dwie minuty ale martwię się że jakies plemniki z preejakulatu mogły się dostać do pochwy ( np spłynąć lub dostać się przez palec) Wczoraj wykonałam test ciążowy (13 dni po owulacji i 9 dni od analnego incydentu) wyszedł negatywny bez żadnego cienia ani bladej kreski. 30 marca również uprawiałam stosunek analny lecz 24 godizny później przyjęłam tabletkę po. , wczoraj test ciążowy 10 mLU wykonany 17 dni od owulacji i 12 od stosunku jest negatywny . Mam ból piersi oraz raz na jakiś czas ból w podbrzuszu. Dziś zrobiłam kolejny test który jest nadal negatywny i miesiączki brak
gość
Czy jestem w ciazy
Biorę od 20 lutego antykoncepcje w tabletkach i od tamtego momentu niemam okresu urosły mi piersi leci z nich tak siara boli mnie podbrzusze i mam mdłości co to oznacza
gość
Polip na szyjce macicy
Witam, proszę o pomoc: czy mdłości i uczucie ciężaru w podbrzuszu mogą być jednym z objawów polipa szyjki macicy? Od ok 3 mscy plamie między miesiączkami i miewam bardzo obfite okresy, a od jakiegoś miesiąca zaczęłam się źle czuć: suchość w gardle, mdłości, uczucie ciężaru, rozciągania w podbrzuszu, pobolewanie czasem jak na okres, i częste parcie na mocz Myślałam że jestem w ciąży bo objawy takie jak na początku ciąży, lekarz rodzinny zajrzał i jedynie co stwierdził to polip 1,5cm wystający z szyjki macicy. Jako że w próbce moczu wyszło mi też trochę białych i czerwonych krwinek, zostałam skierowana na dalsze badania i czekam na wezwanie, ale jednak martwię się bardzo, bo nie wiem czy moje objawy są typowe dla polipa? Czy ktoś tak miał?
Reklama: