Reklama:

Co to jest? HPV? (17)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Infekcje intymne

gość
29-12-2024, 21:18:39

Treść zablokowana przez moderatora

Początkujący
07-01-2025, 01:16:36

Hpv ,klykciny
Od razu leć do ginekologa żeby to usuwać bo zaraźliwe
gość
07-01-2025, 13:17:13

Proponuje zrobić badania na wszystkie choroby std .
gość
09-01-2025, 21:07:24

Tak, to kłykciny, dermatolog odesłał do ginekologa wymaz w kierunku HPV i wycięcie chirurgiczne... Podobno można to zrobić na NFZ, mam nadzieję że w kilka godzin w szpitalu. Badania krwi zrobione, na dwa wyniki czekam, pozostałe negatywne.
gość
13-01-2025, 00:12:32

ja mam identyczne ale badanie na hpv wyszlo ujemne.. minely 3 miesiace i od czasu do czasu uzywam sudocremu i jakos samo mi schodzi ale dalej sie martwie
gość
16-02-2025, 17:55:47

Czy kłykciny to tylko te wyrostki obok warg , czy te przy wejściu do pochwy to też kłykciny. Pytam bo ja mam tylko takie przy wejściu do pochwy. Będę Wdzięczna za odpowiedź.
gość
16-02-2025, 19:59:54

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Dziwne kropki
Co to może być? pojawiło się kilka dni temu, swędziało mn coś a teraz mam takie coś
Krostki
Czy ktoś wie czy te krostki są normalne czy to jakaś infekcja?
gość
Infekcja
Na jaką infekcję intymną wygląda ta wydzielina? Brałam nystatyne ale nie pomogło więc to chyba nie jest grzybica
dziwna zmiana, opryszczka czy coś innego?
Kilka dni temu zaczęło mnie to miejsce swędzieć a teraz mam takie coś. Co to może być? Na początku marca też mnie swędziało jakieś miejsce i pojawiły się kropki, które wyglądały jak wypełnione ropą, a w połowie lutego miałam takie kropki na całej pochwie i nie mogłam chodzić. Nie mam pojęcia co to może być, martwię się, że podobne sytuacje dość często wracają.
Reklama:
Reklama:
Reklama: