Reklama:

clostilbegyt (6960)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Komentatorka
14-03-2012, 10:12:56

ja tez tak mam ale to dlatego souriska tak jest ze my po porstu tak chcemy podswiadomie powiedziec ze nie chcemy go miec zeby wlasnie los nam go zeslal,bo czlowiek jest przekonania ze jak sie nie chce to jest ,tak jak np te niechciane ciaze co sie spotyka.Ale tak naprawde to pragniemy.Teraz mam cos dziwnego mialas moze taki ciemny brazowy sluz,to nie plamienie,on sie ciagne,teraz zobaczylam na wkladce,co to moze byc,bylam niedawno u gienka i wszystko dobrze a teraz znowu takie g***o.:(( jak mam miec dzidzie jak mam akie problemy z okresem a badania ok:(
Wtajemniczona
14-03-2012, 10:18:17

Alimakalimak nie miałam takiego plamienia ale na Twoim miejscu skonsultowałabym z ginekologiem. Być może jest to jakaś oznaka, że coś tam się zagnieździło. Pisze byc moze bo jestem daleka od robienia nadziei i Wiadomo że trzeba zachować troszkę dystansu.
Ja miałam plamienia kiedyś w trakcie owulacji ale nigdy nie był śluz zabarwiony na brązowo więc lepiej to sprawdzić. Nie zapeszam - będę dobrej myśli :)
Komentatorka
14-03-2012, 10:25:17

chcialabym souriska ale pewnie skonczy sie na rozczarowaniu.(jak zwykle)juz nawet nie robie testów bo mnie tylko doluja.mowie ci dola zlapalam od wczoraj tak jak ty ,chyba ta pogoda na nas tak dziala.Z moim lekarzem to kontakt ciezko zlapac,kasy sie dorobil to przyjmuje coraz rzadziej juz ,wczesniej przyjmowal od pon-piat,potem 3 dni a teraz tylko dwa w tyg i trzeba sie umawiac do niego z miesiecznym wyprzedzeniem
gość
14-03-2012, 10:53:32

może zapisz się do innego ginekologa na kasę chorych. Żeby tylko ktoś sprawdził co i jak
souriska
Komentatorka
14-03-2012, 11:11:06

chyba tak bede musiala zrobic
gość
14-03-2012, 12:03:15

witam , jestem tu nowa, ale od dluzszego czesu sledze wasze wpisy. ja tez mialam taka wydzieline na 5 dni przed okresem , i mi lekarz powiedzial ze to przez leki. nie mialam tego wczesniej po raz pierwszy mi sie tak przytrafilo. ja biore clo 2-6 dni i duphaston od 17 dnia przez 10 dni po 2 tabletki. iwona
Komentatorka
14-03-2012, 12:39:49

czesc Iwonko fajnie ze do nas napisalas.ja wlasnie lekow nie przyjmuje dlatego nie wiem co to oznacza poza tymkuje mnie lewy jajnik teraz
Wtajemniczona
14-03-2012, 13:41:29

Alimakalimak nie uwierzysz. Ja przed momentem zauważyłam podbarwiony śluz u siebie na czerwono więc lipa. Już wiem ze rozkręci mi się @ eh
Komentatorka
14-03-2012, 13:54:01

aj cholera my to mamy farta:/ szkoda słow ,przykro mi ze sie nam nie udalo:(
Początkująca
14-03-2012, 14:38:03

Ja po rezygnacji z clo w tym cyklu przygotowałam taką baterię : oeparol (wiesiołek), kwas foliowy, magnez z wit. B6, castagnus i myślałam jeszcze o ziołach o. Sroki na pracę jajników, ale z tych ziół zrezygnowałam do czasu zrobienia usg jajników, żeby nie przestymulować!! Pozdrawiam
MEKUSIA

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: