Reklama:

bielactwo (19)

Forum: Choroby tarczycy

gość
18-07-2012, 13:02:16

Jedyne co poprawia mi humor i zakrywa plamki bielacze to samoopalacz ;d często zostają smugi, ale mogę powiedziec, ze efekt rewelacyjny ; )))
pozdrawiam ;***
Początkująca
18-07-2012, 22:44:14

Ja powiem tak :
Nie przejmujmy się tym , bo nie jesteśmy w niczym gorsze od innych ludzi ;)
Każdy ma jakieś wady , problemy , kompleksy. Ale musimy nauczyć się z tym żyć, bo jak człowiek za coś nie może , to co , ma skoczyć z okna , zastrzelić się , czy rzucić pod pociąg? Przecież tego nie zrobimy , więc olejmy to :D ludzie mają dużo większe problemy , niż jakieś tam plamki . Pozdrawiam
Początkująca
18-07-2012, 22:45:34

surander : A mam pytanie . Czy jak ktoś ma bielactwo , to musi mieć też coś z tarczycą ?
gość
12-12-2013, 18:37:55

Ja mam bielactwo i to z chora tarczycy . Mam Hashimoto i niedoczynnosc. Ale moi drodzy widze ze nie wiecie ze przy bielactwie nie wolno uzywac samoopalaczy Dla poprawy humoru ten sam efekt uzyskacie stosujac dermotan. To taki plyn ktory dziala jak samoopalacz ale nie szkodzi naszym pigmentom. Mozna go kupic w poradni leczenia bielactwa w Warszawie nawet za pobraniem. Mozna dzwonic albo na 22 75 633 01 albo 22 6521955 . Ja dzwonie na komorkowy 663486162.jak sie dodzwonie prosza o sms z danym niezbednymi do wyslania na adres domowy. Raz zapytali mnie czy mam bielactwo i powiedzialam ze mam .Ale na ogol nie pytaja . Dla mnie to jest dobre rozwiazanie bo dziala jak samoopalacz ale wyglada i naturalnie i nie niszczy wiecej mojego pigmentu . Nie brudzi kolnierzyka i nie widac tapety. Uaktywnia pigment jak jest slonce lub jak ktos sie leczy
Początkująca
05-12-2014, 12:01:36

Treść zablokowana przez moderatora

gość
30-05-2015, 20:16:59

magdaa ja mam bielactwo od 12 roku życia i uwazam ze to koszmar,,,
w szkole miałam przerabane ,byłam wyzywana i zle wspominam szkołe dzisiaj mam 31 lat ,dwojke dzieci i wspaniałego męża ,wypróbowałam wszystkiego gdy tylko pojawia sie jakas nadzieja od razu lecę i próbuje ale to nic nie daje ,marne nadzieje ;( z roku na rok jest tego gówna wiecej a gdy przychodzi lato jestem załamana ale zeby jakos to zatuszowac to stosuje samoopalacze np efektima kuracja brazujaca około 20zł lub fake bake gold 200zł..a na twarz soraya do twarzy samooplacz ...straciłam nadzieje ze kiedys to zniknie
gość
16-07-2015, 12:34:50

Mam 35 lat i bielactwo nabyte, jakies 3 lata temu na piszczelu zobaczylam plamke zignorowalam to bo myslalam ze to jakies uczulenie...teraz juz wiem ze to nie uczulenie, mam tez plamy na narzadach rodnych i czuje sie z tym nieswojo boje sie ze jak bede miec na twarzy ludzie beda sie na mnie patrzec i mowic za moimi placami, bylam u dermatologa i dostalam masc Protopic zaczelam smarowac od niedawna. Czy jest powiedziane ze bede miec plamy na twarzy? prosze o porade
gość
30-07-2017, 12:45:10

Oxoralen w kapsułkach przyjmowałam,w mniejszych ilościach jak tam proponują i tylko na noc bo kręci się w głowie po nim.Absolutnie nie wolno wychodzić na slońce.Owszem wyszedł mi barwnik na brodzie i tu kochani moi ta nowa skóra to jeszcze gorzej bo czarna łata.Na dodatek przeczytałam że lek ten jest bardzo toksyczny to ewidentnie dałam sobie spokój bo jak mam sobie rozwalić wątrobę? Samoopalacz ratuje sprawę bardzo.Mam 70 lat i całe życie przez to zchrzanione.Gdyby ktoś coś wiedział konkretnego to dzwoń 604 743 007.Moje bielactwo zaczęło się kiedy oparzylam się w palec gorącym tłuszczem mając 16 lat.Często zaczyna się to od urazu jak czytam wpisy innych moze to jakaś podpowiedz dla naukowców.Trzymajcie się moje bratnie dusze----wytrwałośći
gość
13-10-2018, 17:50:45

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: