Reklama:

Biale grudki na wargach sromowych (11)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
16-03-2024, 22:33:31

Na jednej z moich warg sromowych pojawiły się białe grudki kilka tygodni temu . Nie są bolesne ani nie swędzą. Co to może być?
gość
16-03-2024, 23:57:56

Treść zablokowana przez moderatora

gość
17-03-2024, 08:32:47

Te grudki są wystające nad powierzchnię skory
gość
17-03-2024, 10:11:57

Witaj, czy ostatnio goliłas się ? Może to od maszynki? Czy próbowałaś to wycisnąć ? Nie zbliża ci się miesiączka ?
gość
17-03-2024, 10:19:07

Ile masz lat? Współżyjesz?
Jeśli ich nie przybywa i nie miałaś się kiedy czymś zarazić to może to tylko prosaki.
gość
17-03-2024, 14:18:39

Gole się regularnie i to nie jest od maszynki , próbowałam wycisnac ale nic kompletnie z tego nie leci . Raz to rozdrapałam i leciala krew i po czasie znowu to odroslo .Mam 32 lata, w listopadzie robiłam sobie nawet testy na choroby weneryczne (nie wszystkie) wyszło mi że mam opryszczke ale nie było opisane czy to typ 1 czy 2.
gość
17-03-2024, 15:33:24

gość 17-03-2024, 15:18:39
Gole się regularnie i to nie jest od maszynki , próbowałam wycisnac ale nic kompletnie z tego nie leci . Raz to rozdrapałam i leciala krew i po czasie znowu to odroslo .Mam 32 lata, w listopadzie robiłam sobie nawet testy
na choroby weneryczne (nie wszystkie)
wyszło mi że mam opryszczke ale nie było
opisane czy to typ 1 czy 2.

Czy te białe kropki masz tylko na zewnętrznej stronie wargi sromowej? Nie czujesz żadnego dyskomfortu? Jak u Ciebie z miesiączka jesteś przed czy po ?
gość
17-03-2024, 15:43:09

Tylko na zewnętrznej stronie . Jestem przed okresem . One już były nawet przed poprzednim okresem .. nie czuje z ich strony żadnego bólu ani nic z tych rzeczy , ale zaniepokoiło mnie to bo nigdy wcześniej ich nie miałam
gość
06-06-2024, 08:26:04

Czy wiadomo co to jest ?
gość
18-12-2024, 16:11:51

A HPV?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ciąża ???????
Czy możliwe zapłodnienie jest w dni nie płodne ? Uprawiałam seks w cyklach 18,20,24 mam okres regularny Cykl 28 dni Uprawiałam seks bez prezerwatywy Powinnam dziś dostać okres i go nie dostałam. Partner spuszcza się dopiero po wyjęciu
gość
Beta HCG, poronienie
Dzień dobry U mnie sytuacja następująca 1.03 Beta 24.69 3.03 46.89 5.03 108.06 5.03 pojawiła się gorączka, pozytywny test na grypę B 11.03 beta 448.16 13.03 beta 455.06 Ginekolog stwierdził że i tak na usg nic nie zobaczy i powiedział że w przeciągu 7 dni pojawi się krwawienie poronne. Dziś pojawił się chwilowy silnik bol w podbrzuszu Czy jest sens powtarzyc bete po 48h? Czy wszystko już jest oczywiste . Wiadomo nadzieja umiera ostatnia Dziękuję za odpowiedź
gość
Brak wspóżycia, brak okresu
Witam . Mam pytanie czy jest się czym martwić i co zrobic w takiej sytuacji? Mój problem polega na tym że po dłuższym przyjmowaniu leku od psychiatry zanika mi okres lub mam go co 50kilka dni. Czytałam ulotkę i tam pisze ze po nim zwiększa sie poziom prolaktyny No i tak musze mieć zwiększony ponieważ leci mi mleko z piersi. Lek przyjmuje od końca grudnia, teraz obecnie 33dzien cyklu- okresu brak , mleko z piersi. Strasznie mnie to irytuje. Dodam ze nie współżyje więc ciąża odpada. Już kiedyś mialam taka sytuację że brak okresu przy leku wtedy brałam duphaston okres się pojawił ale przez to zrobila mi się torbiel na jajniku. Więc mam zle wspomnienia. Poza tym moja ginekolog ma jakieś dziwnie podejście "brak okresu to ciąża ale jeszcze nie widać" bo dla niej brak okresu to tylko ciąża 🙈 Co byście zrobily w mojej sytuacji , czekac na okres czy iść do ginekologa? Nie współżyje , wiem że to od leku tak mi się porobiło..
gość
Preejakulat
Witam, Ostatnio współżyliśmy z moją dziewczyna. Skorzystaliśmy z stosunku poza pochwa. Ja robiłem dziewczynie tzw. Palcowke jednocześnie sie masturbując, było mi jednak nie wygodnie więc postanowiłem zmienić rękę. Lecz na tej rece która się masturbowałem mógłbym preejakulat nie jestem jednak tego pewny. Jaka jest szansa na zajscie w ciaze kobiety? Pragnę wspomnieć ze przed włożeniem palcy palce wylizałem dla nawilżenia... kobieta jest kilka dni przed okresem
Reklama:
Reklama:
Reklama: