Reklama:

Zwędzenie pochwy przed miesiączką (2)

Forum: Wstydliwe dolegliwości

gość
07-03-2025, 10:27:20

Hej, mam pytanie, czy wy tez przed miesiączką czujecie ciągle swędzenie pochwy i krocza ? Bo ja dostaje mega swędziawki ktora często doprowadza mnie do szału, mam tak od kilku dobrych miesięcy tylko na kilka dni przed miesiączką, pózniej samoistnie przechodzi a wizyte u ginekologa mam zaolanowaną kontrolnie dopiero na czerwiec. P.S. dodam ze nie ma zadnych podrażnień, zaczerwienień i nie będę wstawiać żadnych zdjęć by zaspokoić ciekawość wszechobecnych na tym forum samców 😎
gość
07-03-2025, 12:17:43

Mysle ze jest to spowodowane spqdkiem estrogenu w organizmie i zmiana ph pochwy przed miesiaczką, niektore kobiety tak maja, nic niepokojqcego

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Hpv
Czy to może być hpv mam w środku pochwy grudki jakby chropowate
gość
Białe grudki na wargach sromowych
Mam dziwne, białe grudki od wewnętrznej strony warg sromowych. Co to może być? Jest ich sporo
gość
Czy mogłem zarazić się HPV?
Witam. Jakiś czas temu miałem przygodny stosunek oralny z kobietą której prawie nie znałem… czy jeśli ja byłem stroną bierną a ona czynną, czyli ona miała mojego członka w ustach to ja mogę mieć jakiekolwiek zmiany w jamie ustnej które mogłyby być spowodowane wirusem HPV? W okolicach miejsc intymnych nie mam nic, natomiast mam jakiś nalot na języku i nie wiem czy się tym martwić czy po prostu zbyt bardzo się przejąłem i nawet takie ryzyko nie istnieje.
gość
Sfera intymna
Przy wejściu do pochwy zewnątrz jest duża błona, co to może być
Reklama: