Reklama:

Zrosty po cesarce (2)

Forum: Operacje i zabiegi

gość
30-07-2010, 15:08:35

Witam! Od kilku lat miewam straszne ciągnące bóle w podbrzuszu, miałam robione usg, ale lekarz ginegolog nie wspomniał mi o zrostach. Dowiedziałam się o nich dopiero od gastrologa, który robił mi zabieg polipektomii, wtedy nie wytrzymałam z bólu i zemdlałam. Jestem już nieco starszą kobieta, mam 60 lat, w wieku 35 lat urodziłam dwie córeczki, bliźniaczki przez cesarkę. I z wiekiem pojawiły się te zrosty, które strasznie mnie bolą. Mam pytanie do Was koleżanki, czy któraś przechodziła zabieg usuwania zrostów? Jesli tak, to gdzie moge sie zwrócić o pomoc? u jakiego specjalisty lub przychodni? Jestem z woj. lubelskiego, moze ktos wie gdzie usuwaja te zrosty i czy zabieg nie jest groźny? Poniewaz moj ginegolog nie chce mi udzielic pomocy, wiem, że jestem juz starsza, ale to nie znaczy, ze już na stracenie.... Błagam o pomoc, nie wytrzymuje tych bólów:(... serdecznie dziękuje z góry za informacje!
gość
25-09-2011, 09:21:30

WITAM !!
CO PRAWDA NIE JESTEM PO CESARCE ALE MAM TAKI SAM PROBLEM PO OPERCJI GUZA. NIESTETY SAMO USUNIECIE ZROSTOW NIE POMOZE BO Z CZASEM ODNAWIAJA SIE I SA CORAZ WIEKSZE. MNIE POPRZECHODZILY PRZEZ JELITA I DO BOLU I CIAGNIECIA DOSZLY JESZCE PROBLEMY GASTROLOGICZNE, JEDYNE CO CI RADZE TO CIEPLE POSILKI LUB PICIE SREDNIO CO 2 -3 GODZINY, DUZE ILOŚCI BLONNIKA I NOSPA JESLI NA CIEBIE DZIALA BO NA MNEI JUZ NIE. POZDRAWIAM I TRZYMAJ SIE

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: