Reklama:

Żółta maź, swędzenie i rybi zapach.. Pomocy ! (5)

Forum: Infekcje intymne

Początkująca
24-07-2015, 09:43:48

Witam. Mam 13 lat i raz współżyłam nawet nie dokładnie bo mój partner zrobił to palcem a później tylko był straszny ból, krwawienie, i skończyliśmy...
Tak to było głupie i tego żałuję
Od tamtej pory, wypływa z pochwy żłóta maź (bez grudek bez niczego) która pachnie rybą i jest tegoo śluzu coraz więcej, a do tego swędzi.
Czy to normalne ? Boję się iść do ginekologa, mimo iż moja mama o tym wszystkim wie...
I nie wiem gdzie mam pójść, poszłabym do prywatnego ginekologa, ale, czy on jakby "nic nikomu nie powie" czy będzie musiał ?
Proszę o pilną pomoc, maż tą mam już od roku...
Początkująca
24-07-2015, 09:45:56

Dodam że nie mam okresu i ważę ok. 42 kg
gość
26-07-2015, 07:32:04

Lekarz nic nikomu powie, musisz isc.
sluz jedna sprawa, druga, ze nie masz @.
Moze to jakis grzyb? Clotrimazol w aptece z 5zl kosztuje, swedzenie od niego powinno przejsc.
chociaz co to jest.
tylko lekarz Ci powie!!!
Mama wie i nic z tym nie zrobila?
Pomine te 13 lat, co tu sie bede wymadrzac..
gość
27-07-2015, 11:08:33

Myślę że po prosu cie zakaził jakimś paskudztwem. Poczekaj z pierwszym razem, w tym wieku to żadna przyjemność. m dojrzalsza kobieta i dojrzalszy partner to przyjemność jest nie ziemska :) Dziewczynki w tym wieku nie odczuwają rozkoszy a mogą sobie życie skomplikować na zawsze. Bądź mądrą dziewczyną i nie ulegaj zachcianką chłopaków, bo jak tylko będą mieli wytrysk to Cię oleją.
28-07-2015, 11:55:59

Jesteś nieletnia, a obcowanie płciowe w jakiejkolwiek formie z nieletnią do 15 roku życia jest przestępstwem.
Lekarza obowiązuje tajemnica zawodowa, jednak do ginekologa musisz iść z rodzicem. Moim zdaniem należy się do lekarza zgłosić, żeby się przebadać, bo objawy wskazywać mogą na infekcję dróg rodnych.
T.Markowski - lekarz Odpowiedzi na forum nie są lekarskimi poradami specjalistycznymi, mają wyłącznie charakter informacyjny i nie zastąpią wizyty u lekarza.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: