Czy ktoś miał z was znamię na śluzówce sromu między warga sromową większą a mniejszą? Ja mam i się boje ze to czerniak.Gdzie udać się na usunięcie i na zbadanie histopatologiczne?
Gość 2023-02-09 15:01:54
Byłam u dermatologa, lecz dermatoskopia nie wykryje czerniaka.Kto usuwa znamiona w tych rejonach? Bo chyba nie ginekolog?
Gość 2023-02-09 18:52:01
No właśnie dermatolog powiedział że to nie czerniak ale żeby kontrolować ale ja dla świętego spokoju chce to usunąć tylko nie wiem gdzie, normalny chirurg ogólny ? A pojawiła się nagle około 2 lata temu
Gość 2023-02-09 18:53:46Czyli twój dermatolog trochę olał temat, ale dobrze że to nie nowotwór. Jeśli chcesz znaleźć odpowiedniego lekarza to wyszukaj "chirurgiczne usuwanie zmian skórnych". Oczywiście warto też zapytać o to swojego internisty. W przychodni ginekologiczno położniczej też nie powinni pozostawić z tym samym i skierować na zabiegGość 2023-02-09 18:52:01
No właśnie dermatolog powiedział że to nie czerniak ale żeby kontrolować ale ja dla świętego spokoju chce to usunąć tylko nie wiem gdzie, normalny chirurg ogólny ? A pojawiła się nagle około 2 lata temu
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.