Reklama:

zaraz zwariuję ! (6)

Forum: Dla nastolatek

gość
03-01-2012, 20:10:08

wiem, że okazałam się bardzo nie odpowiedzialna, ponieważ na imprezie za dużo wypiłam z chłopakiem i nie wiem czy doszło do stosunku. ale jeśli tak to był to mój pierwszy raz i na pewno było bez zabezpieczenia. strasznie boję się, ale mogę być w ciąży. według kalendarzyka był to dzień bezpłodny. jednak dostałam okres. ale jest on inny. dużo mniejszy. czy wyklucza to jednak ciążę ? czy zmiana jest spowodowana tym, że był to pierwszy raz i jestem bardzo zestresowana !? czy gdybym zrobiła badanie krwi już teraz by coś wykazało coś to dopiero 3 dni ? tak bardzo się boję !
Komentatorka
03-01-2012, 20:33:59

badanie krwi wykazuje wczesniejsza ciaze ,jest dokladniejsze.My na forum nie bedziemy cie pouczac sama wiesz ze zrobilas zle.Plamienienie w tymwypadku nie wyklucza ciaze czasem wrecz przeciwnie ja oznacza
gość
03-01-2012, 20:48:58

czyli robiąc je np. jutro lub w najbliższe dni jest szansa, że wynik badania będzie poprawny ?
Komentatorka
05-01-2012, 18:39:40

Gość 2012-01-03 21:48:58 czyli robiąc je np. jutro lub w najbliższe dni jest szansa, że wynik badania będzie poprawny ?
tak jaknajbardziej,adze jednak zobic test z krwi wtedy bedzie pewniejszy wynik
Forumowiczka
05-01-2012, 18:53:18

W ciąży napewno nie jesteś, skoro według Ciebie był to dzień niepłodny i dostałaś okres. Nie każda miesiączka musi być obfita, lub mniej, ponieważ każda tak naprawdę jest inna od poprzedniej. Spokojnie, nie stresuj się niepotrzebnie i żyj spokojnie. :)
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/oar83e3k4pcoyc5v.png[/img][/url]
gość
06-01-2012, 22:51:35

Nie sądzę żeby 3 dni po stosunku badanie beta HCG mogło cokolwiek wykazać, na przyszłość jeśli jeszcze kiedykolwiek zdarzy Ci się niezabezpieczony stosunek to do 3 dni po nim zażyj Escapelle lub do 5 dni po nim EllaOne. Powodzenia !

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: