Reklama:

wymaz z krwi miesiączkowej (2)

Forum: Infekcje intymne

gość
03-08-2019, 07:45:48

Gonekolog zalecił wymaz z krwi miesiączkowej ponieważ zapach krwi miesiączkowej jest nie do zniesienia pojawia się równiez pieczenie i swędzenie. Wymaz z pochwy niczego nie stwierdza mimo pobierania w różnym cyklu tj. po okresie, czy w drugiej fazie cyklu. Kłopot zaczyna się podczas miesiączki. Jestem leczona na wszystkie strony świata bo miałam dolegliwości po okresie teraz już również w trakcie.. Czy miała któraś z was robiony taki wymaz?
gość
03-08-2019, 07:47:50

Gość 2019-08-03 09:45:48
Gonekolog zalecił wymaz z krwi miesiączkowej ponieważ zapach krwi miesiączkowej jest nie do zniesienia pojawia się równiez pieczenie i swędzenie. Wymaz z pochwy niczego nie stwierdza mimo pobierania w różnym cyklu tj. po okresie, czy w drugiej fazie cyklu. Kłopot zaczyna się podczas miesiączki. Jestem leczona na wszystkie strony świata od kilku lat i to ostatnia deska ratunku.. Czy miała któraś z was robiony taki wymaz?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Czy po skończeniu antybiotykoterapii dopochwowej występuje pieczenie?
Towarzyszyło mi pieczenie pochwy raz na jakiś czas od paru tygodni. Udałam się do lekarza, tam przypisany został mi Fluomizin - używałam go 6 dni na noc. Skończyłam leczenie i następnego dnia wzięłam kąpiel w wannie i po jakimś czasie poczułam dyskomfort. Po kąpieli wzięłam lactovaginal i było okej, następnie rano też w porządku, ale po paru godzinach bardzo niekomfortowe pieczenie. Gorzej niż wcześniej mam wrażenie. To była moja pierwsza dawka W trakcie brania Fluomizin nie było żadnych objawów nawet bo zakończeniu byłam w szoku i może wykrakałam że absolutnie nic nie czuję (jako na plus). Po zastosowaniu lactovaginalu upławy lekko zolte.
gość
Mam infekcje tylko jaka kto może pomóc
Proszę o pomoc jestem po infekcji bralam antybiotyk dopochwowy na bakterie ale to chyba to nie było to nie pomógł a wyszło takie coś. Przy oddawaniu moczu piecze i jak smaruje clotrimazolum tez.
Grudki krostki
Co to jest? Bardzo proszę o pomoc. Czytam że to może być wirus HPV. Sypiam z jednym chłopakiem od roku, 1 krostka wyskoczyła z 2 miesiące temu i zniknęła jakoś po czasie. Teraz nagle tyle przy odbycie…
symetryczne kropki na pochwie
nie mam pojęcia co to może być, daje dziwne uczucie jak chodzę i jak jeszcze nic tam nie miałam to mnie to miejsce swędziało. Mam to od kilku dni
Reklama: