Reklama:

Widoczne żyłki na piersiach. (5)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Początkująca
21-05-2018, 06:48:27

Witam. Mam pytanie od 3 dni zauważyłam iż uwidoczniły na piersiach żyłki. Wczesniej czegośtakiego nie miałam. Co to może znaczyć? . Piersi od czasu do czasu w ciągu dnia zabolą. Dodam że niby za tydzień mam mieziaczke ale w tamtym miesiacu spoznila mi sie tydzien. I w tym tez tak czuje ze moze być. Tylko juz od 3 dni rowniez odczuwam bole podbrzusza. Czy to spowodowane nadejściem okresu czy może warto zbadac piersi??? Pozdrawiam.
gość
21-05-2018, 08:37:18

Moja siostra w zeszłym miesiącu pobiegła na usg piersi, bo widziała "za dużo" żył na swoich, dodatkowo bolały ją przed okresem. Pani doktor zbadała ją, i powoedziala, ze dobrze ukrwiona pierś to nic złego 😜 Może masz podobnie
Początkująca
21-05-2018, 09:06:46

Staramy się o dziecko. A czy mogłyby być takie objawy ciąży. Tak bardzo się nakręcam. Ale potem okazuje ze to nie to.
gość
21-05-2018, 09:56:43

Jestem w tej samej sytuacji, i powiem Ci, to co sama sobie powtarzam: wyluzuj! Chociaż wiem, ze to nie łatwe! Szukanie u siebie dodatkowych żyłek na piersiach nie spowoduje, ze będziesz w ciąży. Ani to, ze one sie tam faktycznie pojawiły, o tym nie świadczy! W odpowiednim czasie zrób betę z krwi, nie ma nic pewniejszego!
Liderka opinii
21-05-2018, 13:33:02

Żyłki mogą pojawiać się przed okresem. Jest to spowodowane podwyższonym poziomem progesteronu w drugiej fazie cyklu. Jeśli podejrzewasz ciążę to wykonaj test w terminie miesiączki.
[img]https://www.suwaczki.com/tickers/8599sek2t84vo3gq.png[/img]

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: