Reklama:

Widoczne żyłki na piersiach. (5)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Początkująca
21-05-2018, 06:48:27

Witam. Mam pytanie od 3 dni zauważyłam iż uwidoczniły na piersiach żyłki. Wczesniej czegośtakiego nie miałam. Co to może znaczyć? . Piersi od czasu do czasu w ciągu dnia zabolą. Dodam że niby za tydzień mam mieziaczke ale w tamtym miesiacu spoznila mi sie tydzien. I w tym tez tak czuje ze moze być. Tylko juz od 3 dni rowniez odczuwam bole podbrzusza. Czy to spowodowane nadejściem okresu czy może warto zbadac piersi??? Pozdrawiam.
gość
21-05-2018, 08:37:18

Moja siostra w zeszłym miesiącu pobiegła na usg piersi, bo widziała "za dużo" żył na swoich, dodatkowo bolały ją przed okresem. Pani doktor zbadała ją, i powoedziala, ze dobrze ukrwiona pierś to nic złego 😜 Może masz podobnie
Początkująca
21-05-2018, 09:06:46

Staramy się o dziecko. A czy mogłyby być takie objawy ciąży. Tak bardzo się nakręcam. Ale potem okazuje ze to nie to.
gość
21-05-2018, 09:56:43

Jestem w tej samej sytuacji, i powiem Ci, to co sama sobie powtarzam: wyluzuj! Chociaż wiem, ze to nie łatwe! Szukanie u siebie dodatkowych żyłek na piersiach nie spowoduje, ze będziesz w ciąży. Ani to, ze one sie tam faktycznie pojawiły, o tym nie świadczy! W odpowiednim czasie zrób betę z krwi, nie ma nic pewniejszego!
Liderka opinii
21-05-2018, 13:33:02

Żyłki mogą pojawiać się przed okresem. Jest to spowodowane podwyższonym poziomem progesteronu w drugiej fazie cyklu. Jeśli podejrzewasz ciążę to wykonaj test w terminie miesiączki.
[img]https://www.suwaczki.com/tickers/8599sek2t84vo3gq.png[/img]

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
nasienie w ustach -> pocałunki -> kontakt oralny
Czy mogę zajść w ciążę jeśli partner doszedł w moich ustach i to połknęłam a następnie całowaliśmy się dość długo po francusku a następnie on pieścił moje narządy językiem ? Miałam dni płodne i obawiam się ciąży
gość
Śluz różowy
Witam, Może to zabrzmi dziwnie. Ale ma pytanie kobietki do Was. Czy któraś z Was spotkała się z tym. Tydzień po msc zauważyłam coś takiego. Ja na zdjęciu. Pojawił się śluz różowy. Czy to normalne? Cykl 21. Okres miałam 18.02. zakończył się 22.02. właśnie 01.03 pojawiło się plamienie różowe. Co to może oznaczać? Nigdy tak wcześniej nie miałam.
gość
szansa na ciążę przez spermę w ustach pocałunki i kontakt oralny
Czy zajdę w ciążę jeśli w czasie dni płodnych mój partner doszedł w moich ustach i po około 3 minutach całowaliśmy się po francusku a następnie on pieścił moje narządy językiem ? (mógł lizać wejście do pochwy lub trochę głębiej) boję się że przeniosłam plemniki z moich ust do jego a z jego ust do moich dróg rodnych. mam miesiaczke dopiero za 10 dni a bolą mnie piersi i jajniki. bardzo się stresuje
gość
Nuvaring , antykoncepcja
Witam. Mam pytanie odnoście krążka antykoncepcyjnego nuvaring. Używam go półtorej roku ale z soboty na niedzielę pierwszy raz zdażyło się, że wypadł podczas stosunku o czym dowiedziałam się w niedzielę w południe. Miałam go wyciągnąć za tydzień w sobotę rano, czyli nosiłam go już 2 tygodnie. Po tym jak się zorientowałam że go nie mam , umyłam go w zimnej wodzie i założyłam ponownie. Dopiero później poczytałam że powinnam wymienić go na nowy lub poczekać na krwawienie z odstawienia ponieważ zaczął się już 3 tydzień cyklu. Czy w takiej sytuacji gdy założyłam go spowrotem - mogę go zostawić i poczekać do soboty aby go wyjąć ? Cykl zaczynam zawsze w soboty rano a to się wydarzyło w sobotę w nocy
Reklama: