Reklama:

Usuniecie macicy (2)

Forum: Nowotwory

gość
25-09-2023, 11:53:33

Witajcie, mam 45 lat i stwierdzono u mnie raka i zakwalifikowano do usunięcia macicy, przydatków i sama niewiem co jeszcze bo w głowie mu dudniło bonlekarz poprostu stwierdził to rak usuwamy.......boję się nie wiem co myśleć co czuć......
Początkujący
27-01-2024, 01:49:29

witaj, dobrze cie rozumiem. |czekam teraz na wynik histopatologiczny. nie moge spać, ciągle płacze i sie denerwuje. na 99 pr. mam raka szyjki macicy. boli mnie kregosłup i tak jakby zaczepy nóg tuż przysromie. po histopatologii jestem i teraz jestem cała obolala. ale kregosłup boli mnie od lata zeszlego roku. czy to jest rak? nie wiem jeszcze, ale juz niedlugo sie tego dowiem. i pewnie będę miala ten sam problem co i Ty.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Narośl, tkanka... Zdjęcie
Wie ktoś co to może być? Nie boli, nie piecze, nie swędzi. Gdybym nie zaczęła oglądać w lusterku to nawet bym nie wiedziała, że coś tam takiego mi wyrosło, więc nawet nie wiem od kiedy to mam. Ma to ok pół cm, ale jako tako przy myciu tego nie czuje. Bardzo dawno temu regularnie oglądałam wszystko w lusterku i napewno tego nie było, a przynajmniej nie tak duże. Teraz w niczym mi to nie przeszkadza, ale martwi mnie bo jest to bardzo dziwne..
gość
Narośl przy odbycie
Witam. Od kilku miesięcy mam narośl na odbycie. Czasem piecze i swędzi. Nie mam problemu z wypróżnianiem.
gość
Bańka na penisie
Witam ostatnio mi wyskoczyła oto taka bańka na penisie ktoś wie jak to wyleczyć lub co to jest ?
gość
Mój facet szybko dochodzi
Witam mam problem . Jesteśmy ze sobą 1.5 roku moze czesto nie robimy tego ale robimy kiedy możemy on 23 lata ma A wiec moj facet szybko dochodzi Robimy gre wstępna odpoczynek potem do łózka i nie pomaga. Na Jeźdźca tez próbujemy i nic Gumki Durex te co znieczulają tez nic nie dają. byl taki okres w przeciągu kilku dni ze mogliśmy to robić bez przerwy i długu . I znowu szybko dochodzi . moze jakies rady ?
Reklama: