Reklama:

Usunięcie macicy (3)

Forum: Operacje i zabiegi

gość
19-09-2023, 23:45:24

Witam ,serdecznie mam 52 lata i zaburzenia hormonalne ,co za tym idzie obfite krwawienia z skrzepami trwające do 3 tygodni ,7 lipca miałam zabieg łyżeczkowania nic to nie dało ,mój lekarz stwierdził ,że najlepiej usunąć macicę .nie mam miesniakow ,wyniki mam dobre ,więc trudno mi podjąć decyzję usunięcia macicy ,myślałam ,że są inne metody leczenia a nie zaraz usunięcie .Może jest na tym forum jakas Pani ,o podobnym przypadku ,i podzieli się ze mną tym ,bo ja szczerze nie wiem co mam robić .pozdrawiam
gość
20-09-2023, 08:49:58

A czy stwierdzili u Ciebie już zakończenie menopauzy? Czy przed pojawieniem się tych obfitych krwawień miałaś jeszcze normalny okres?
gość
24-10-2023, 13:52:52

gość 20-09-2023, 01:45:24
Witam ,serdecznie mam 52 lata i zaburzenia hormonalne ,co za tym idzie obfite krwawienia z skrzepami trwające do 3 tygodni ,7 lipca miałam zabieg łyżeczkowania nic to nie dało ,mój lekarz stwierdził ,że najlepiej usunąć macicę .nie mam miesniakow ,wyniki mam dobre ,więc trudno mi podjąć decyzję usunięcia macicy ,myślałam ,że są inne metody leczenia a nie zaraz usunięcie .Może jest na tym forum jakas Pani ,o podobnym przypadku ,i podzieli się ze mną tym ,bo ja szczerze nie wiem co mam robić .pozdrawiam

Witaj. Mam 44 lata i podobny problem. 2 tyg temu zdecydowałam się na zabieg usunięcia trzonu macicy. Póki co czuję się świetnie!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: