Reklama:

Usg (4)

Forum: Niepłodność

Początkująca
28-08-2022, 16:34:40

Słuchajcie!!! Co o tym myślicie? Lekarz mówił ze jest za wczesniej żeby sprecyzować a ja już nie wytrzymuje z niepewności...
Wtajemniczona
29-08-2022, 17:37:07

Sprecyzować... co? Niepłodność?
Początkująca
30-08-2022, 18:48:54

Mój błąd bo nie wypowiedziałam się dokładnie tak jak trzeba. 5 lat temu miałam 15cm guza w trzonie macicy który zjadł mi jeden z jajowodów. Dzięki Bogu z resztą jest okej. Jestem już po jednym poronieniu i ogólnie zajście w ciążę było trudne. Wydawało mi się wręcz że chyba poprostu nie jest mi to dane. Od tego czasu regularnie się badam co pół roku. Blizna w środku ładnie się już zagoiła, macica na nowo się wzmocniła i generalnie jest wszystko okej. Ostatnio jednak poszłam dl ginekologa, to był 16 dzień cyklu i Pani doktor jak by trochę zgłupiała. Powiedziała że nie potrafi tego sprecyzować bo albo to jakaś zadra pooperacyjna (gdzie przez ostatnie 5 lat regularnych badań żadnej zadry nie było) albo warto wykonać test bo jest zdecydowanie za wczesniej żeby coś można było stwierdzić. Z jednej strony bardzo się cieszę w środku z myślą że Może jednak zaszłam w ciążę a z drugiej strony się obawiam żeby nie byl to jednak żaden znowu guzior. Wstawiłam zdjęcie tutaj żeby spytać kogoś na chłodno. Jak to wygląda według Was? Guz czy mega początkowa ciąża ? Do miesiączki jeszcze 6 dni. Narazie się nie biorę ani za testy ani za betę.
Początkująca
30-08-2022, 18:50:56

Jeśli to jakieś kolejne choróbsko to chyba już psychicznie bym nie wytrzymała.. Może gadam jak histeryczka za co przepraszam ale czasem warto jednak posłuchać mądrzejszego.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: