Reklama:

Upławy (9)

Forum: Infekcje intymne

Początkująca
21-02-2018, 06:13:32

Hej wszystkim.
To mój pierwszy tekst pisany na stronie więc za błędy- przepraszam.
Moj problem polega na tym ze od ok 1,5 - 2 tygodni mam uplawy i to takie okropne. Musze zmieniać co kilka godzin podpaske jak przy miesiaczce. Uplawy te były brązowe i tak sie nie fajnie ciągnęły. Bardzo mnie wszystko swędzi. Do ginekologa będę mogła iść dopiero początkiem marca więc od 6 dni biorę zennella med. Uplawy sa jasniejsze ale jest ich zdecydowanie więcej. Bardzo boli bardzo, swędzi do tego nic innego sie nie dzieje, prócz tego ze czasem pobolewa mnie brzuch w bodbrzuszu.
Proszę o pomoc, co to moze być?
Dodam ze miałam nadzerke ale była leczona. A takie cos mam pierwszy raz:/
gość
21-02-2018, 21:22:38

Jednie możesz smarować kremem Bambino dla niemowląt i dzieci, a jak dodatkowo używasz zennella med. to na razie wystarczy. Do mycia części intymnych używaj szarego mydła jak na razie żadnych mydeł zapachowych i żeli pod prysznic.
gość
21-02-2018, 21:23:24

Możesz też spróbować Iladian Dairect Plus
gość
21-02-2018, 21:25:01

Po za domem w toaletach używaj chusteczek do higieny intymnej, ale nie wrzucaj do toalety bo zapchasz.
gość
21-02-2018, 21:30:43

Chusteczki do higieny intymnej możesz stosować za każdym razem, gdy poczujesz taką potrzebę. Szczególnie pomocne są podczas wizyt w toaletach publicznych – zmniejszają ryzyko zakażeń bakteryjnych i grzybiczych. Posiadają one specjalne substancje zwalczające wszelkie bakterie gromadzące się na powierzchni skóry. Dodatkowo, często zawierają ekstrakt z rumianku, dzięki czemu zapobiegają podrażnieniom naskórka i rozwojowi drobnoustrojów chorobotwórczych. W razie konieczności, zamiast typowych chusteczek do higieny intymnej możesz wykorzystać te dla dzieci i niemowląt. Tak samo jest z kremem dla niemowląt i dzieci Bambino z cynkiem można nim smarować miejsca które szczypią.
gość
21-02-2018, 21:33:44

Krem Bambino z tlenkiem cynku:
Krem ochronny z tlenkiem cynku. jest on szczególnie delikatnym produktem do codziennej pielęgnacji wrażliwej skóry niemowląt i dzieci. Dzięki formule z tlenkiem cynku i witaminą E zapobiega zaczerwienieniom oraz skutecznie łagodzi wszelkie podrażnienia skóry, również w okolicach pod pieluszkowych, intymnych maluszka. Krem chroni też przed szkodliwym wpływem środowiska.
gość
21-02-2018, 21:36:05

Można go łatwo znaleźć na stoiskach dla niemowląt.
gość
21-02-2018, 21:38:46

Pozatym koniecznie zapisz się do ginekologa.
gość
20-09-2018, 18:12:01

Powinnaś koniecznie wybrać się do ginekologa, choćby i po to by ci powiedział że zwykłe domowe sposoby mogą zadziałać https://ranking.abczdrowie.pl/s/ginekolog

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: