Reklama:

test ciążowy, dziwna temperatura i dziwne objawy (9)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
06-08-2004, 16:27:00

Witam ponownie,
kilka dni temu pisałam tu posta "dziwne objawy" otrzymaŁAm odpowiedź, że raczej nie jest to ciąża. Miesiączki nadal nie mam. Temperatura w pochwie od dwóch dni: 37, 7> Czy to ma jakieś znaczenie?
I druga wątpliwosć: kupiłam test Quik Vue: czy należy go zrobić rano, czy można też wieczorem?
Pani w aptece mówiła że tylko rano, a na opakowaniu podane jest że pora dnia nie ma zanaczenia?
Co sądzicie o tej temperaturze i teście?
gość
06-08-2004, 20:11:00

wiesz co ja test robiłam o 29 godzinie wyszedł mi pozytywny ,ale bardzo tego pragnęłam
pisza żeby test robić rano bo wtedy jest największe stężenie hormonu gonadotropiny ludzkiej więc nie martw się rób tes i nie czekaj powodzonka
gość
06-08-2004, 20:11:00

ach godzina 20 a nie 29 pomyłka przepraszam
gość
07-08-2004, 07:27:00

najlepiej zrobic rano bo w porannym moczu bedzie wieksze stezenie hcg.
gość
07-08-2004, 09:18:00

Zrobiłam wczoraj wieczorem ten test. Teraz to już całkiem jestem zdezorientowana, bo był brak wyniku. Nie było ani niebieskiej ani czerwonej kreski. A wszystko zrobiłam dobrze, tak jak zawsze. Miesiączki nadal nie mam. Wczoraj aż się popłakałam, bardzo chciałam, aby był pozytywny, a dalej nic nie wiem.
gość
07-08-2004, 14:00:00

jedsynym pewnym testem ciazowym jest oznaczenie stezenia hormonu beta-hcg z krwi. proponuje zrob to badanie i zaraz bedziesz wiedziala.
gość
07-08-2004, 22:40:00

Najlepiej wybierz się do laboratorium, niech pobiorą ci krew i zrobią test ciążowy. Najpewniejsze, a kosztuje tyle co test ciążowy w aptece ... ok. 15 zł. Powodzenia
gość
25-01-2009, 17:34:00

Witam. Ja powinnam dostac miesiączke 3 tyg temu. Zrobiłam już 3 testy ciążowe a na żadnym nic nie wyszło , szok nie wiem jak to mozliwe ;/
Po jutrze ide do lekarza nie mam wyjścia. Pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego, zrobiłam tez wszystko dobrze ale nie wiem nic nadal
czy komus już zdarzyło sie poodbnie ?
Komentatorka
25-01-2009, 17:50:00

ciąża to tylko jedna z możliwych przyczyn zatrzymania miesiączki,
jak testy wychodzą negatywnie to w ciąży nie jesteś a lekarz pomoże ci w ustaleniu przyczyny opóźnienia i przepisze leki na wywołanie okresu,
jeśli to sprawa jednorazowa to nie ma się czym martwic, jak się będzie powtarzać to trzeba będzie zrobić badania hormonalne
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]http://www.suwaczek.pl/cache/894e03d132.png[/img][/url]

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: