Reklama:

tabletki anty i okres (5)

Forum: Infekcje intymne

gość
26-06-2015, 12:23:05

Witam . Pisałam niżej wątek " 4 opuszczone tabletki " . Pisałam tam o problemie 4 opuszczonych tabletek anty pod rząd . . I o plamieniu . Dostałam odpowiedź że mam zrobić test ciążowy bo istnieje prawdopodobieństwo zajścia w ciążę .A plamienie jest przez opuszczone tabletki.. Tym razem moje pytanie brzmi . Ile dni będę plamic ? . Ponieważ plamie brązowym śluzem I trochę boli mnie podbrzusze . Tak jak w miesiączce . Ale miesiączke miałam 8. -13 czerwca. A test ciążowy będę robić 1lipca .
Komentatorka
30-06-2015, 06:29:01

Nie można przewidzieć, jak długo będzie Pani plamić.
Dr Katarzyna Muzyka-Placzyńska, pracuje jako ginekolog w II Klinice Położnictwa i Ginekologii Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Szpitalu Bielańskim im. ks. J. Popiełuszki w Warszawie.
gość
30-06-2015, 08:20:06

Czy możliwe jest że przez te tabletki opuszczone zaszłam W ciążę . ? Jeśli dostałam miesiączki 25 ? To 2 tygodnie wcześniej od niespodziewanej miesiączki .
Teraz trochę krwawie bardzo skąpo
Komentatorka
01-07-2015, 09:32:30

Plamienie nie jest równoznaczne z miesiączką, a opuszczenie 4 tabletek jak najbardziej może prowadzić do ciąży.
Dr Katarzyna Muzyka-Placzyńska, pracuje jako ginekolog w II Klinice Położnictwa i Ginekologii Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Szpitalu Bielańskim im. ks. J. Popiełuszki w Warszawie.
gość
03-07-2015, 17:37:44

Zrobiłam test i wyszła 1 kreska . Brak ciąży ? .
Czy coś jest nie tak że mną ? Czy możliwe że mam jakieś problemy ze nie zaszłam W ciążę ? .
Tyle tabletek opuściłam miałam plamienia I test zrobiłam po 14 dniach od stosunku . Martwię się .

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: