Reklama:

Szukam dobrego ginekologa (infekcje intymne) (8)

Forum: Infekcje intymne

gość
11-03-2017, 10:45:26

Witam
Mam ogromny problem dot. infekcji bakteryjnych pochwy,których za nic w świecie nie mogę się pozbyć.Sprawa wygląda następująco: wizyta prywatna 150zł -> posiew50zl -> negatywny wynik (bakteria jedna lub dwie) -> recepta ok.50zł -> leczenie zakonczone niepowodzeniem I ZNOWU wizyta prywatna 150zł -> posiew50zl -> negatywny wynik (bakteria jedna lub dwie) -> recepta ok. 50zł -> leczenie zakonczone niepowodzeniem. I tak od 3 lat. Już nie mam siły.Wydałam mnostwo pieniędzy,przerabiałam kilku lekarzy,kilkanaście leków i prebiotyków i nawet na tydzień nie miałam spokoju od bakterii i infekcji.Pozostałe badania ok.Nie wiem jak już z tym walczyć może znacie kogoś kto mógłby mi pomoc lub same macie jakies doswiadczenia w tym temacie.Jestem zdesperowana.
gość
14-03-2017, 22:44:24

Witam
ma pewno zmień lekarzy
z moimi infekcjami grzybicznymi pochwy nie radziło sobie kilku ginekologów przez kilka lat, słyszałam nawet że pani już tak ma.........
Aż w końcu wybrałam się do lekarza - fachowca i okazało się że da się wyleczyć infekcję wystarczy tylko odpowiednio zdiagnozować, podać odpowiednie leki i po sprawie
gość
18-03-2017, 00:44:40

Ja mam dokładnie ten pan problem. Nie mogę pozbyć się infekcji. Dokładnie taki sam schemat jak u ciebie z tym że ją zaliczyłam już 5 lekarzy wydałam mnustwo kasy i nic. Czy możesz się odezwać czy coś się zmieniło w twojej sprawie?
gość
21-03-2017, 09:26:26

Witam mam bardzo dobrego lekarza nazywa się dr Kaczyński. Poza tym dopomagaj sobie bierz dużo witamin. C i bierz kapiel w ciepłej wodzie z rumiankiem .Kora dębu też jest bardzo dobra.Unikaj wilgotnych ręczników. Pozdrawiam
Początkująca
24-03-2017, 13:21:38

Jakie miasto?
Początkująca
24-03-2017, 13:22:44

Inaczej trudno polecić jakiegoś lekarza :) - bo w przypadku tak przewlekłych problemów to samymi domowymi sposobami infekcji raczej nie wyleczysz....
gość
22-05-2018, 18:18:44

Treść zablokowana przez moderatora

gość
22-01-2020, 14:20:40

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: