Reklama:

Szansa na ciążę (3)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

gość
03-04-2025, 08:55:23

Witam na chwilę obecną mam straszne zamieszanie w głowie i nie wiem co mam zrobić.W dni płodne mój partner miał sperma na palcach , wytarł ją i po 20 minutach włożył mi palca w pochwe ( tylko raz i wyjął go odrazu gdy powiedziałam mu że nie umył ręki po wytrysku). Kilka dni później około 5 dni po owulacjiuprawialiśmy seks analny bez zabezpieczenia. Nie doszło do wytrysku i trwało to może z dwie minuty ale martwię się że jakies plemniki z preejakulatu mogły się dostać do pochwy ( np spłynąć lub dostać się przez palec) wykonałam test ciążowy (13 dni po owulacji i 9 dni od analnego incydentu) wyszedł negatywny bez żadnego cienia ani bladej kreski. 30 marca również uprawiałam stosunek analny lecz 24 godizny później przyjęłam
tabletkę po. , wczoraj test ciążowy 10 mLU wykonany 17 dni od owulacji i 12 od stosunku jest negatywny . Mam ból piersi oraz raz na jakiś czas ból w podbrzuszu. Dziś zrobiłam kolejny test który jest nadal negatywny i miesiączki brak
gość
05-04-2025, 13:43:10

Test ciążowy wykonuje się w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki. Tableta po ma bardzo dużo skutków ubocznych w tym ból piesi, zatrzymanie miesiączki na jakis lub jej opoznienie, dużo tego jest.
gość
05-04-2025, 13:45:55

Najczęstszymi dolegliwościami pojawiającymi się po przyjęciu tabletki „dzień po” są:
nudności i wymioty, bóle brzucha, wrażliwość piersi, bóle i zawroty głowy,wahania nastroju,
bóle mięśni, zmęczenie, brak miesiączki, opóźnienie miesiączki, upławy....itd

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: