Reklama:

Sutek pageta pomocy (10)

Forum: Zdrowie kobiety

gość
26-11-2017, 10:40:25

Witam,
jestem 9 miesiecy po porodzie. jakies 3 tygodnie temu zaczal swedziec mnie prawy sutek i otoczka. Od tej pory jest coraz gorzej. myslalam, że pogryzlo mnie dziecko (karmie piersia), ale zadne masci nie pomagaja i jestem przerazona. Sutek boli, zluszcza sie z niego skora, wyglada tak, jakby w niektorych miejscach nie bylo skory - w tych miejscach lśni. sutek i otoczka sa czerwone, zaczerwienienie powieksza swoja srednice. Czy to moze byc rak pageta? do jakiego lekarza sie udac? oczywiscie poza lekarzem pierwszego kontaktu - chceisc od razu do specjalisty, niestety nie moge znalezc informacji do kogo powinnam sie udac. zalaczam zdjecie. pomocy, bardzo sie boje.
gość
07-12-2017, 21:09:26

Up
gość
24-04-2020, 11:37:33

Gość 2017-11-26 11:40:25
Witam,
jestem 9 miesiecy po porodzie. jakies 3 tygodnie temu zaczal swedziec mnie prawy sutek i otoczka. Od tej pory jest coraz gorzej. myslalam, że pogryzlo mnie dziecko (karmie piersia), ale zadne masci nie pomagaja i jestem przerazona. Sutek boli, zluszcza sie z niego skora, wyglada tak, jakby w niektorych miejscach nie bylo skory - w tych miejscach lśni. sutek i otoczka sa czerwone, zaczerwienienie powieksza swoja srednice. Czy to moze byc rak pageta? do jakiego lekarza sie udac? oczywiscie poza lekarzem pierwszego kontaktu - chceisc od razu do specjalisty, niestety nie moge znalezc informacji do kogo powinnam sie udac. zalaczam zdjecie. pomocy, bardzo sie boje.
Wiem, że data, ale mam władnie coś podobnego. Czy to to? Udałoby się do lekarza, ale przy tej sytuacji chyba muszę poczekać...
gość
10-10-2020, 20:56:38

Gość 2020-04-24 13:37:33
Gość 2017-11-26 11:40:25
Witam,
Wiem, że data, ale mam władnie coś podobnego. Czy to to? Udałoby się do lekarza, ale przy tej sytuacji chyba muszę poczekać...
A u pani jak wygląda sytuacja?
gość
13-08-2021, 20:29:39

Udało się wybrać do lekarza? I wiadomo co to może być?
gość
15-09-2021, 17:48:00

Koniecznie do lekarza!!!
gość
15-09-2021, 17:50:23

To może być rak Pageta, ale im szybciej do lekarza tym lepiej bo jest 100% wyleczalny jeśli jest tylko na sutku, więc nie ma co zwlekać i biegiem!! nie dać się zbyć jakimś dermatologom. Proszę iść do onkologa od piersi, nie trzeba skierowania.
gość
11-03-2023, 22:27:29

Dziewczyny co u was się okazało że co to jest. Mam to samo I te same objawy
.karmię piersią. Jestem przerażona. W pn dermatolog
gość
13-03-2023, 19:33:10

Prawie przez weekend osiwialam. To był wyprysk kontaktowy A ja już plakąlam że mam raka pegeta. Nie czytajcie tego Internet bo to zło! Badajcie piersi raz w roku! I co miesiąc samemu I będzie dobrze. ! Trzymajcie się kobietki.
gość
13-10-2024, 16:00:58

Witam czym pani wyleczyła?
gość 13-03-2023, 20:33:10
Prawie przez weekend osiwialam. To był wyprysk kontaktowy A ja już plakąlam że mam raka pegeta. Nie czytajcie tego Internet bo to zło! Badajcie piersi raz w roku! I co miesiąc samemu I będzie dobrze. ! Trzymajcie się kobietki.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: