Reklama:

Spuchnięta warga (6)

Forum: Infekcje intymne

Początkująca
02-07-2015, 15:15:22

Co może byc objawiem spuchniętej jednej wargi sromowej większej, dodatkowo ona swędzi i skóra schodzi, co to może być, takie coś jest już od prawie pół roku tylko tak nie swędziało, okres jest w miarę regularny co miesiąc,czy seks może to powodować, petting, kąpiel w basenie czy coś jeszcze i jak sie to leczy?
gość
07-07-2015, 18:26:53

Być może grzybica. Najlepiej pójść do lekarza.
gość
08-07-2015, 22:46:52

Wiesz co miałam dokładnie to samo. tylko bez tej schodzącej skory! polecam isc ddo lekarza boo potem zgnił mi cały srom!!!! musiałam zostać wysterylizowana zewnętrznie, u mnie tez trwalo to az pul roku!!! masakra to byla, w szkole bolało i swędziało nie do wytrzymania!!1 nawet raz jedna pani zauwazyla jak sie drape po psioszce i wyrzucila mnie za dzwi zaczela mi prawic frazesy co ja sobie mysle wybrazam wiem gdzie ja jestem!? !? !? po tej sterylizacji została mi dziurka jak otwór od zapałki. jestem dziewicą i do końca zycia nia zostane! to tak boli masakra! przed sterylizacją bylam u ginekologa, poleił mi maść Tormentiol czy jakoś tak! dalo to poprawe o wiele wiele ale niestety bylo zdecydowanie zapozno, zdddddecydowanie! musiala odbyć się sterylizacja inaczej cała bym zgniła i nie uprzedziła cię teraz przed tym!! dodatkowo włosy mi tam rosły jak szalone! masakra udaj sie do lekarza
gość
17-07-2015, 08:49:49

Może to być podrażnienie, nie zmieniłaś płynu do płukania, proszku do prania? Czy chodzisz w sztucznej bieliźnie – jak tak to zmień ją na bawełnianą. Spróbuj zmienione miejsce smarować provag żelem, naturalny kwas mlekowy złagodzi podrażnienie i uczucie swędzenia. Po posmarowaniu poczujesz przyjemny chłód. Skoro to trwa tak długo to ja na Twoim miejscu mimo wszystko skonsultowałabym ten problem z lekarzem.
Początkująca
21-07-2015, 16:31:40

Gość 2015-07-09 00:46:52
Wiesz co miałam dokładnie to samo. tylko bez tej schodzącej skory! polecam isc ddo lekarza boo potem zgnił mi cały srom!!!! musiałam zostać wysterylizowana zewnętrznie, u mnie tez trwalo to az pul roku!!! masakra to byla, w szkole bolało i swędziało nie do wytrzymania!!1 nawet raz jedna pani zauwazyla jak sie drape po psioszce i wyrzucila mnie za dzwi zaczela mi prawic frazesy co ja sobie mysle wybrazam wiem gdzie ja jestem!? !? !? po tej sterylizacji została mi dziurka jak otwór od zapałki. jestem dziewicą i do końca zycia nia zostane! to tak boli masakra! przed sterylizacją bylam u ginekologa, poleił mi maść Tormentiol czy jakoś tak! dalo to poprawe o wiele wiele ale niestety bylo zdecydowanie zapozno, zdddddecydowanie! musiala odbyć się sterylizacja inaczej cała bym zgniła i nie uprzedziła cię teraz przed tym!! dodatkowo włosy mi tam rosły jak szalone! masakra udaj sie do lekarza
też miałaś to raz na jakiś czas, bo ja to mam przez np dwa tygi potem znika i później znowu jest po jakimś czasie podrażniona
Początkująca
21-07-2015, 16:31:43

Gość 2015-07-09 00:46:52
też miałaś to raz na jakiś czas, bo ja to mam przez np dwa tygi potem znika i później znowu jest po jakimś czasie podrażniona

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: