Reklama:

Spadająca prezerwatywa (5)

Forum: Dla nastolatek

gość
03-12-2023, 04:40:09

Witam, ostatnio zaczęliśmy współżyć z dziewczyną , i cały czas występuje problem spadającej prezerwatywy która kilka razy trzeba było wyszukiwać w waginie mojej drugiej połówki . Jaki jest powód występowania tego zjawiska i jak temu zapobiegać. Czekam na informację i pozdrawiam
gość
03-12-2023, 07:59:46

Treść zablokowana przez moderatora

gość
10-12-2023, 17:58:35

1. Osusz penisa przed nałożeniem prezerwatywy. Jeśli masz na nim np. ślinę lub lubrykant, to gumka może się ześlizgnąć.
2. Przy zakładaniu zaciśnij palcami zbiornik na czubku prezerwatywy, tak żeby nie było tam powietrza. Pęcherzyk powietrza może powodować przesuwanie się prezerwatywy.
3. Zakładaj prezerwatywę do samego dołu penisa przy maksymalnie ściągniętym napletku.
4. Po prostu spróbujcie innych prezerwatyw. Ja też z niektórymi mam lepsze wspomnienia, a z niektórymi gorsze :) Mam wrażenie, że im cieńsza prezerwatywa, tym mocniej przylega i mniej się zsuwa.
gość
12-12-2023, 20:55:31

Jeszcze taka uwaga bo nie wszyscy wiedzą, że są różne rozmiary prezerwatyw jeśli chodzi o obwód od 47 do 69. (Czasami oznaczane jako S, M itd lub slimfit)
Jeśli spada to trzeba mniejszą. Duży wybór i na spokojnie to najlepiej w drogerii typu Rossmann.
gość
14-12-2023, 13:14:33

Rozejrzyjcie się za prezerwatywami do rozmiaru tzw. azjatyckiego. Z tego co odpisujesz prezewatywa o rozmiarze europejskim jest w tym przypadku zdecydowanie za duża

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: