Reklama:

skóra naczynkowa (4)

Forum: Zdrowie kobiety

Początkująca
29-03-2011, 07:55:34

hej,
mam pęknięte dwa naczynka na twarzy.
czy można się tego pozbyć??
Komentatorka
11-08-2011, 12:56:48

Wyleczyć skórę naczynkową można używając kremów które zawierają wyciąg z arniki.Doskonałe preparaty znajdziesz w każdej aptece
Początkująca
22-08-2011, 10:26:14

Można też laserowo usunąć, ale to sporo kosztuje...
Komentatorka
23-08-2011, 10:45:31

Do cery naczynkowej dobre są preparaty:
AA cosmetics bo jest to specjalistyczna pomoc dla cery Naczynkowej.
Linia kosmetyków o działaniu:
- ochronnym i wzmacniającym ściany naczyń krwionośnych
- likwidującym obrzęki i zaczerwienienia skóry
- nawilżającym i przeciwzmarszczkowym
- chroniącym przed działaniem promieni słonecznych (SPF)

Receptury produktów oparte są o wyspecjalizowane składniki o działaniu naczyniowym, które chronią naczynia, powodują ich obkurczanie oraz zmniejszają przekrwienie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Krem aladra
Po jakim czasie zaczął działać u Was krem Aldara ?
gość
Zbyt cienkie endometrium
Cześć, regularnie co roku chodzę na USG transvaginalne i zawsze lekarze mi mówią, ze wszystko jest w porządku i kolejna wizyta za rok, więc brałam to za pewnik, skoro ja sama się na tym nie znam. Po ostatnim badaniu z czystej ciekawości sprawdziłam ile mm powinno mieć endometrium i wszędzie jest napisane, że u kobiet w wieku rozrodczym powinno mieć minimum 7mm, a moje ma 2,3mm. Zaczęłam się tym martwic, bo w najbliższej przyszłości planuję mieć dziecko, ale nikt z lekarzy nigdy nie zwrócił mi na to uwagi, żeby coś było nie tak z moim endometrium i że to może skutkować niepłodnościa. Miałyście podobną sytuację?
gość
Luteina
Od około roku przyjmuje luteinę że względu na PCOS. W tym miesiącu ostatni stosunek 15.08. ostatnia miesiączka 3-7.08. w sobotę 17.08 pojawiło się lekkie krwawienie. Czy ktoś tam miał, co może oznaczać? Zwykle krwawienie występowało około 8-10 dni po odstawieniu leku.
gość
Prosaki czy opryszczka bardz Inna choroba
Witam 3 dni temu na skórze wokół warg sromowych zauważyłam dziwne zmiany wygląda jak pecherzyki ale nie bola ani nie swedza jedne zmiany są bardziej galaretowate a inne twarde co to może być? Chce dodać że zmiany pojawiły się po miesiączce
Reklama: