Reklama:

Silne problemy związane z Kałem , albo dieta (4)

Forum: Zdrowie kobiety

gość
03-09-2024, 14:45:06

Witam serdecznie. Mam taki problem, tak od około miesiąca. Mam silne problemy związane z kałem , wydalam jakby kule , bobki , bardzo mnie to stresuje , długo spędzam w wc . Wczoraj przy parciu pojawiła się krew ( czerwona świeża). Dodam , że chodzę na siłownię od ok 3 tygodni, mam dietę, od dietetyka , oraz rozpiske planu na siłownię. Czy to może być od zmiany diety , albo , że mój organizm dostał tzw "kopa" ? Co polecacie ??
gość
03-09-2024, 15:26:30

Wkrótce zamienisz się w królika
gość
03-09-2024, 19:39:08

Masz zaparcia a za pewne zaparcia spowodowały hemoroidy stąd krew. Jednak lekarzem nie jestem i warto to przepadać ? Na pewno powinnaś jeść więcej błonnika ale no nie wiadomo co do końca jest przyczyną tych zaparć także może najlepiej iść do lekarza.
gość
06-10-2024, 12:59:22

gość 03-09-2024, 16:45:06
Witam serdecznie. Mam taki problem, tak od około miesiąca. Mam silne problemy związane z kałem , wydalam jakby kule , bobki , bardzo mnie to stresuje , długo spędzam w wc . Wczoraj przy parciu pojawiła się krew ( czerwona świeża). Dodam , że chodzę na siłownię od ok 3 tygodni, mam dietę, od dietetyka , oraz rozpiske planu na siłownię. Czy to może być od zmiany diety , albo , że mój organizm dostał tzw "kopa" ? Co polecacie ??

Witaj, powinnaś uregulować perystaltyke jelit. Bardzo dobrze robi to Chitozan firmy Tiens a następnie probiotyk Digest, dozywia jelita odp. Bakteriami.. Fajnie, że o tym mowisz, bo reagujesz w porę..
Napisz do mnie
joasia9703@o2.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: