Reklama:

Seks analny i ból pochwy (7)

Forum: Infekcje intymne

gość
02-02-2015, 18:24:44

Witam,
Kiedyś z chłopakiem często uprawialiśmy seks analny, podczas seksu niejednokrotnie przekładał penisa z *** do pupy i odwrotnie, nie stwarzało to problemów a przynajmniej nie przypominam sobie takowych.
Od jakiegoś czasu chętnie do tego wracamy, jednak już dwukrotnie po takim seksie, 1-2 dni po zaczyna się mocny ból wnętrza ***, towarzyszy temu biała wydzielina, raczej nie przechodzi samo... Po wizycie u lekarza dwukrotnie(w roznych odstepach czasu), dostawałam tabletki (dopochwowe i normalne, jednoczesnie) na infekcje dróg rodnych. Ból przechodził i wszystko wracało do normy.
Niestety teraz znowu się to zdarzyło, i po jednorazowym takim seksie, znowu boli i czeka mnie wizyta u ginekologa.
Dalej chcę uprawiac taki rodzaj seksu, i wiem, ze najlatwiej byloby przestac przekladac penisa z jednej dziurki do drugiej, ale moze jednak jest inne wyjscie. Ciągle pamietam, ze kiedys nie mialam takich problemów a uprawiam seks w taki sposob.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Początkująca
09-02-2015, 10:13:29

Jeśli dalej chcesz uprawiać tego rodzaju seks to musicie zmieniać prezerwatywę, w przeciwnym razie będzie przenosić bakterie z odbytu do pochwy. Powinnaś również zadbać o odbudowę mikroflory aby infekcje nie powracały, w tym celu zastosuj invag, probiotyk dopochwowy który zawiera żywe szczepy lactobacillus.
gość
17-02-2015, 12:15:07

Uprawiając seks mieszany ułatwiasz migrację bakterii z odbytu do pochwy. Możesz w trakcie stosować provag żel, kwas mlekowy zakwasi okolice intymne, nawilży i ułatwi zbliżenie, będzie chronił przed rozwojem infekcji. Po stosunku nie zapomnij się podmyć i posmarować żelem oraz założyć dopochwowy probiotyk.
gość
22-01-2018, 23:42:44

Niestety to nie infekcja za pewne.... druga kobieta robi robotę .
gość
23-01-2018, 16:28:37

Typowe zakażenie bakteriami kalowymj e coli lub bacteroides . W coli w odbycie szkód nam nie zrobi w pochwie masę .. od zapalenia sromu i upławy po sepsę .. tak wiec radzę zmieniać prezerwatywy lub penetracje jednej dziurki .
Forumowiczka
24-01-2018, 22:00:06

Dokładnie!
gość
20-09-2018, 18:19:42

Najprawdopodobniej doszło u Ciebie do infekcji co jest całkiem normalne biorąc pod uwagę przebieg całego zajścia, powinnaś wybrać się do ginekologa https://ranking.abczdrowie.pl/s/ginekolog

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: