Reklama:

Rozregulowana miesiączka (3)

Forum: Menopauza

gość
16-08-2023, 13:19:28

Mnie lekarz zalecił brać Duphaston w 16 dc do 25 dc. Trzy dni plamiłam a miesiączka pojawiła się 4 dni po terminie . Krwawienie nie było obfite . Jeden dzień mocny ale jest dość mocne plamienie. To piąty dzień. Zawsze miałam już spokój.
Jestem zła że zaczęłam brać gdyż boję się że będę miała miesiączkę podczas urlopu w ciepłych krajach.
Lecę 10 września a wracam 20.
Mialam wszystko wyliczone wg kalendarzyka i wychodziło że miesiączka skończyłaby się 3 dni przed wyjazdem. Byłoby ok
Teraz żałuję że zaczęłam brać te leki.
Mogę coś zrobić? Zacząć brać od nowa czy zatrzymać i nie przyjmować już wcale.
gość
19-06-2024, 09:50:03

Mam 46 lat i nieregularne cykle 21,23,44. Ostatni cykl 21. Dziś mam 8 dc i zależy mi abym znowu miała krótki cykl 21, 23 aby na wymarzony urlop jechać po krwawieniu. Błagam poddajcie jakieś pomysły tylko nie domowe sposoby. Jakieś leki hormonalne? I od kiedy do kiedy brać aby wywołać miesiączkę wcześniej. Dzięki
gość
06-10-2024, 13:09:49

gość 19-06-2024, 11:50:03
Mam 46 lat i nieregularne cykle 21,23,44. Ostatni cykl 21. Dziś mam 8 dc i zależy mi abym znowu miała krótki cykl 21, 23 aby na wymarzony urlop jechać po krwawieniu. Błagam poddajcie jakieś pomysły tylko nie domowe sposoby. Jakieś leki hormonalne? I od kiedy do kiedy brać aby wywołać miesiączkę wcześniej. Dzięki

Witaj, najważniejsze jest aby uregulować cykle. Wtedy będzie harmonia i będzie spokój. Polecam suplementy dla kobiet Wejkan, Kapsulki Młodości, biowapno firmy Tiens. Regulują wszelkie hormonalne sprawy nas kobiet jak I jednocześnie odmładzają nasze komórki..
Napisz do mnie
joasia9703@o2.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: