Reklama:

pytanko (5)

Forum: Infekcje intymne

gość
16-05-2015, 09:34:14

Witam, ostatnia miesiaczke mialam 3.05. 13 dnia cyklu "kochalam" sie z chlopakiem w prezerwatywie, jednak nie wszedl do konca a wytrysk odbyl sie po kilku min na zewnatrz. czy w takiej sytuacji mozliwe jest zajscie w ciaze?
Komentatorka
19-05-2015, 11:24:52

Aby doszło do ciąży plemniki muszą się znaleźć w pochwie, czyli jeżeli stosunek odbył się prezerwatywie, która nie pękła i nie zsunęła się, a ponadto był to stosunek przerywany to praktycznie nie ma szans na ciążę.
Dr Katarzyna Muzyka-Placzyńska, pracuje jako ginekolog w II Klinice Położnictwa i Ginekologii Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Szpitalu Bielańskim im. ks. J. Popiełuszki w Warszawie.
gość
19-05-2015, 16:05:31

Dodam ze od tego czasu odczuwam dziwne klucie w prawym boku, czym mogloby byc to spowodowane?
gość
19-05-2015, 21:12:48

od tego czasu odczuwam bol po prawej stronie podbrzusza. Bylo to zblizenie po dosc dlugiej przerwie. Martwia mnie te bole. Czym moga byc spowodowane? Czy przerwa ma jakies znaczenie?
Bardzo prosze o odpowiedz.
Komentatorka
21-05-2015, 09:04:47

Przyczyn pobolewania podbrzusza może być wiele: od podrażnienia po stosunku, przez choroby jelit, torbiele jajnika, czy kamicę nerkową. Nie można odpowiedzieć na pani pytanie bez badania.
Dr Katarzyna Muzyka-Placzyńska, pracuje jako ginekolog w II Klinice Położnictwa i Ginekologii Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Szpitalu Bielańskim im. ks. J. Popiełuszki w Warszawie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Opryszczka?
Jakiś czas temu stwierdzono u mnie opryszczkę. Tydzień po pierwszym wysypie rozchorowałam się i opryszczka wróciła. Na pochwie mam małe czerwone ranki, które swędzą, a jestem 11 dzień na leku. Czy te ranki to nadżerki czy to nadal aktywny wirus? Nie wiem czy powinnam przestać brać leki czy nie.
gość
Czy to klykciny?
Jestem przed owulacja, nie wiem czy sa to klykciny czy po prostu obrzęk/ infekcja. Udac sie z tym do ginekologa?
gość
Infekcje intymne
Witam, Ostatnio współżyliśmy z moją dziewczyna. Skorzystaliśmy z stosunku poza pochwa. Ja robiłem dziewczynie tzw. Palcowke jednocześnie sie masturbując, było mi jednak nie wygodnie więc postanowiłem zmienić rękę. Lecz na tej rece która się masturbowałem mógłbym preejakulat nie jestem jednak tego pewny. Jaka jest szansa na zajscie w ciaze kobiety? Pragnę wspomnieć ze przed włożeniem palcy palce wylizałem dla nawilżenia... kobieta jest kilka dni przed okresem
Dziwne kropki
Co to może być? pojawiło się kilka dni temu, swędziało mn coś a teraz mam takie coś
Reklama: