Reklama:

Pytanie dotyczące kliniki zagraniczne dokonujące sterylizacji kobiet (3)

Forum: Operacje i zabiegi

Początkująca
13-08-2016, 16:23:35

Witam serdecznie. Jestem zainteresowana sterylizacją dla kobiet w Słowacji lub w Czechach. Jednakże poszukuję sprawdzonych opinii klinik. Wiadomo, że większe ryzyko na oszustwo zagranicą itp. Ktoś może jakąś polecić? a może wykonywał inne zabiegi (zapewne najwięcej będzie to dotyczyć aborcji).???
proszę darować sobie komentarze, że w PL to zabronione, czy kontrowersje dotyczące aborcji. Jestem świadoma, że to zabieg nieodwracalny i liczę się z konsekwencjami, że może jednak byłaby okazja w przyszłości na ciąże.
Pozdrawiam ;)
gość
29-08-2016, 07:29:34

Treść zablokowana przez moderatora

gość
27-03-2021, 19:35:21

Ludzie, jesteście poj*** pisze to tu, bo na innych forach nie mogę dać komentarza. Podwiązanie tak jak i aborcja to jest sprawa indywidualna!!!! INDYWIDUALNA, kobieta która pyta o to chce odpowiedzi O TYM ( O PODWIĄZANIU jajowodów) a nie, ku*** na każdym forum sentencje BAB, ze będziesz tego żałować, to jest nielegalne stranie w banie... no ku*** nerwy mi puściły bo jak jedna z druga nie masz nic konkretnego do powiedzenia na zadane pytanie to zamknij pysk i się nie odzywaj. Kur***!
Różne są sytuacje, kobiety niektóre maja ciezka sytuacje życiową i wiedzą ze nie były by w stanie wychować dziecka, wiec decydują się na zabieg i tyle w temacie. Na bank nie jedna z was ( antyaborcyjna, "antypodwiazaniowa " jak widzi niepełnosprawnego człowieka na ulicy to głowę odwraca . A Kur*** chodzi mi o to, ze ile kobiet tyle powodów do tego ze nie chcą mieć dzieci i chu*** wam do tego. Po raz kolejny powtarzam , jeśli nie masz nic konkretnego do dodania na dany temat to zamknij pysk. Nie pozdrawiam "najmądrzejszych " BAB

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: