Reklama:

przedwczesna miesiączka (3)

Forum: Dla nastolatek

Początkująca
04-01-2012, 19:32:34

cześć,
proszę o radę.Dostałam przedwcześnie okresu tj dziś a powinnam mieć go dopiero za 8 dni czyli 12 stycznia. I nie wiem czy to może byc spowodowane tym iz w niedziele po raz pierwszy kochałam sie z chłopakiem.Miałam dni nie płodne a poza tym był to stosunek przerywany no i mieliśmy zabezpieczenie.Dlatego też wykluczam iz zaszłam w ciąże bo wtedy by mi się okres spózniał no chyba że żle rozumuję prosze o rade
Komentatorka
05-01-2012, 18:36:14

Bardzo dobrze rozumiesz:)Okres sie spoznia jak sie jest w ciazy ale niekoniecznie tylko z tego powodu,czasem stres,zla dieta,zmiana klimatu itp.Natomiast u ciebie jest okres tydzien przed czasem,wiec mysle ze to jest spowodowane albo stresem albo zaburzeniami hormonalnymi a moze bylas przeziebiona?teraz przy tej pogodzie z tym nie problem
gość
05-01-2012, 20:05:05

dziękuje za odpowiedź,
ale niestety chyba spanikowałam bo jakieś dwie godzinki po tym jak napisałam tą wiadomość krwawienie ustało więc to nie był przedwczesny okres:( w takim razie sama nie wiem co o tym myśleć:(nic poczekam do 12 stycznia może wtedy sie coś wyjaśni:) mam nadzieję

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: