Reklama:

Proszę o radę (4)

Forum: Niepłodność

gość
10-08-2024, 17:04:09

Hej. Zacznę od początku . Jestem kobietą po trzydziestce . Chciałabym zajść w ciąże i tu się zaczynają schody . Odkąd pamiętam nigdy nie miałam problemu z miesiączkowaniem . Kilka lat temu przestałam miesiączkować , praktycznie z miesiąca na miesiąc . Jeżeli już miesiączka się pojawiła to w odstępie trzy miesięcznym , albo dłużej .... Poszłam wiec do lekarza jednego ,drugiego . lecz tylko co usłyszałam to "taka moja natura" . przepisane tabletki antykoncepcyjne i bez żadnych badań stwierdzono u mnie PCOS . i że mogę być bezpłodna ... totalna załamka . dodam tylko , że biorąc tabletki antykoncepcyjne mam regularną miesiączkę . chciałabym się was dziewczyny zapytać czy któraś z was tak miała . chciałabym bardzo zajść w ciąże i nie wiem co robić ....
gość
10-08-2024, 20:48:47

U mnie zatrzymała się miesiączka albo pokazywała sporadycznie w okresie kiedy byłam bardzo szczupla. A drugi temat - masz jakieś obiawy PCOS?
gość
11-08-2024, 11:19:46

mam 158 i ważę 50 kg wiec myślę , że waga jest w porządku . Czy mam objawy ? hmmm nie mam trądziku jedynie raz na jakiś czas wyskoczy pryszcz albo jakaś krosta . ale to jak u kazdej kobiety . a reszta jest w porządku .
gość
12-08-2024, 07:37:30

A nadmierne owłosienie w miejscach intymnych, pojawienie się owłosienia w wewnętrznej część warg sromowych itp. ? Dziwne, musiała być jakaś podstawa na której podejrzewają (lub stwierdzili) PCOS

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Czy on mnie wykorzystuje ? Proszę o poradę
Witam, Mam pytanie do Was. 2 lata temu spotykalam się z mężczyzna, w którym bylam zakochana. Okazało się, że jedynie na co liczył to moje szybkie pożyczki pieniędzy. Głównie chodzilo mu o seks i kase. Później kontakt siebl odnowił, trafił do ZK gdzie odbywa karę za niepłacenie alimentów. Chcialam mu wówczas pomóc i wysłać paczkę.. mimo, że po rozstaniu nadal bylam w nim zakochana.. teraz jednak zauważam, że on zaczął dzwonić co dzień dając aluzje, abym mu robila paczki🐷 staram się nie odbierać. Zrozumialam, że tu chodzi znowu o pieniądze.. niedawno poznalam wspaniałego mężczyznę, dba o mnie, zależy mu .. starą się. Nie chce tego kontaktu z ex.. chciałabym poczuć się kochana i aby ktoś wkoncu zatroszczył się o mnie, tak jak robi to ten chlopak. Czuje się ważna i co dnia mi o tym mówi. Moje uczucie do ex się wypaliło.. chcialam pomóc, jednak czuje, ze on tego nadużywa, poza tym staram sie być fer wobec obecnego. Oceńcie sytuację.
gość
Wynik badania AMH
Witam. Wynik badania AMH to 0.07 czy to już menopauza i brak płodności.Wiek 52 lata.
gość
Co ubrac do ginekologa
Co ubrac na wizytę, i jak się przygotować do badania???
gość
Interpretacja wyników AMH
Witam, chciałabym dowiedzieć się czy moje wyniki Amh są prawidłowe, czy raczej zaniżone. Dodam,że mam 33 lata i AMH wyszło mi 1.85 ng.
Reklama: