Reklama:

PROSZĘ O POMOC (9)

Forum: Infekcje intymne

Początkująca
11-01-2018, 15:49:24

Proszę pomóżcie!!!!!
Czy tak powinnny wyglądać wargi sromowe? I czy zmiany przy wejściu do pochwy są normalne ?? Proszę o odpowiedź
gość
11-01-2018, 18:35:28

Wargi są jak najbardziej w porzadku niestety ale wejscie do pochwy bardziej mnie niepokoi Musze ci powiedzieć że takie same zmiany zauwazylam u siebie jakieś 5 miesiecy temu i poszlam z tym od razu do gin.Czytałam o tym dużo,o klykcinach konczystych i sie przerazilam. Po wizycie sie uspokoilam gdyz gin mnie poinformowała ze nic niepokojacego nie widzi.Cytologia tez wyszla ok.Niestety ale do czasu gdy zaczely się problemy ze zdrowiem tzn jeden antybiotyk za drugim i Pojawilo mi sie tego wiecej Masakra i ze gin nic nie widziala Porażka jakas teraz ide znowu do niej zobacze co powie Juz sie martwie ze to jednak te klykciny tylko kiedy ja moglam sie nimi zarazic Mam partnera od ponad 5 lat i napewno nie doszlo do zdrady Napisz czy bylas z tym u gin i co ci powiedziała pozdrawiam i trzymam kciuki ze bedzie wszystko ok
Początkująca
11-01-2018, 19:18:30

Dziękuję Ci za odpowiedź, zmiany te mam już od 1.5 roku. Nie wspolzylam ale mialam kontakt seksualny(to był i w sumie wciąż jest mój jedyny partner i wiem że ja jestem jego pierwsza również) ale tez w tym samym momencie bylam na basenach i nie wiem co jest powodem, wiec od razu jak mi się pokazały poszłam do ginekologa stwierdził że to klykciny, smarowalam condylina, na kolejnej wizycie stwierdziła że zniknęły. (Natomiast pojawil sie bol. Doktor powiedziala ze to po condylinie i ze to minie ale do tej pory mnie boli)Według mnie bylo to wciąż więc poszłam do 2 kolejnych ginekologow i stwierdzili że nic nie ma. Cytologia oczywiście też w porzadku. Więc dałam sobie spokój. I dopiero teraz powróciłam do tego problemu. Zdecydowałam zamówić test na hpv na 37 typów i być już pewnym na sto procent że to nic poważnego.
gość
20-02-2018, 16:59:14

Witam serdecznie 😊 mam pewien problem i mam nadzieje ze ktos mi udzieli jakies odpowiedzi 😞 7 dni spoznia mi sie okres wspolzylam w dni niepłodne .. Pol na pol... Wczoraj robilam test ale wyszedl negatywny.. Ból brzucha juz wczoraj mialam dzisiaj bola piersi ... A sluzu wgl nie ma 😞 nie wiem co mam robic 😞
gość
20-02-2018, 17:05:05

Treść zablokowana przez moderatora

gość
20-02-2018, 18:26:49

Nie widac jej wgl jak by wcale jej nie bylo malutko leci nie wiem co mam myslec 😞
gość
21-02-2018, 12:35:52

gość
20-09-2018, 18:13:00

gość
19-09-2019, 08:25:45

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: