Reklama:

Prosze o pilną odpowiedz eksperta !!! (2)

Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki

Wtajemniczona
07-12-2004, 12:27:00

Witam. Mam poważny problem. Ostatnio odczuwam okropne swędzenie w okolicach żołędzi i zauważyłem również białą serowatą wydzielinę : ( Co to takiego jest? Współżyje tylko ze swoją żoną, która żadnych widocznych objawów infekcji nie ma. Czy jest mozliwe że infekcja wzięła się od tak sobie, czy moze wystepuje ona u mojej zony bezobjawowo? I jak mam to leczyć?
Pozdrawiam i z góry dziekuje za odpowiedz!!!
Aleks
Komentator
07-12-2004, 20:52:00

To są objawy infekcji grzybiczej żołędzi, leczenie nie jest trudne, ale odpowiedni preparat musi Ci zapisać lekarz, tego typu infekcje nie zależą od tego z kim współżyjesz, ale powstrzymaj się, bo jeśli żona jest zdrowa możesz ją zarazić, a siebie mogłeś zarazić dosłownie wszędzie, bo zarodniki grzybów są wszechobecne, pozdrawiam
Dr n.med. Przemysław Binkiewicz <br> <br>

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Narośl na wardze sromowej
Od kilku miesięcy mam na wardze sromowej niewielką narośl, nie boli i nie swędzi, wiecie co to może być?
gość
Polip na szyjce macicy
Witam, proszę o pomoc: czy mdłości i uczucie ciężaru w podbrzuszu mogą być jednym z objawów polipa szyjki macicy? Od ok 3 mscy plamie między miesiączkami i miewam bardzo obfite okresy, a od jakiegoś miesiąca zaczęłam się źle czuć: suchość w gardle, mdłości, uczucie ciężaru, rozciągania w podbrzuszu, pobolewanie czasem jak na okres, i częste parcie na mocz Myślałam że jestem w ciąży bo objawy takie jak na początku ciąży, lekarz rodzinny zajrzał i jedynie co stwierdził to polip 1,5cm wystający z szyjki macicy. Jako że w próbce moczu wyszło mi też trochę białych i czerwonych krwinek, zostałam skierowana na dalsze badania i czekam na wezwanie, ale jednak martwię się bardzo, bo nie wiem czy moje objawy są typowe dla polipa? Czy ktoś tak miał?
gość
Pytanie do specjalisty
Jestem już umówiona do ginekologa, ale wariuje. Co to jest zaznaczone w kółeczku? Jest to tylko na jeden wardze sromowej. Mam wrażenie, że swędzi, ale nie boli
gość
Bolesnosc po wizycie u ginekologa
Hej Mam pytanie-problem, zawsze po badaniu ginekologicznym cala reszte dnia boli mnie podbrzusze i.lekko plamie co wiem ze jest efektem pobierania cytologii. Ale badanie wziernikiem (rozmiar podobno s) i po badaniu palpacyjnym strasznie dokucza mi bol w podbrzuszu moj ginekolog to bagatelizuje mowiac ze taka natura, dodam ze mam 32 lata jestem po porodzie cc , moze ktoras z was tez tak ma. Pozdrawiam
Reklama: