Reklama:

Prośba o poradę (2)

Forum: Choroby tarczycy

gość
01-06-2020, 15:06:21

Witam, potrzebuję porady otóż : Skończył mi się euthyrox, powinnam zrobić badania na tarczycę ale nie mam miesiączki i nie wiem co robić. Mogę prosić o poradę co w tej sytuacji zrobić?
gość
01-06-2020, 20:15:47

Tym bardziej szybko na badania i przy okazji badania tsh zrób sobie hcg. W ciąży trzeba brać leki na tarczyce.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ciąża ???????
Czy możliwe zapłodnienie jest w dni nie płodne ? Uprawiałam seks w cyklach 18,20,24 mam okres regularny Cykl 28 dni Uprawiałam seks bez prezerwatywy Powinnam dziś dostać okres i go nie dostałam. Partner spuszcza się dopiero po wyjęciu
gość
Okres po 13 dniach
Dzień dobry,moje miesiaczki są w granicach od 22-25 dni ostatni okres spóźnił mi się 5 dni.Dzisiaj znowu dostałam okres po 13 dniach.Co to może być bardzo się boję że jestem ciężko chora.Mam 40 lat
gość
Beta hcg
Witam Miesiaczka w styczniu 21.01 , cykle nieregularnie 30-37 dni , 23.02 odbyłam stosunek bez zabezpieczenia, 24.02 przyjęłam tabletkę ellaone, 28.02 dostałam krwawienia w tych dniach powinnam dostać miesiączkę mniej więcej, trwało to ok 5 dni ,było dość skąpe ale domniemam ,że był to okres, od tygodnia mam wrazliwzsze piersi i bol w lędźwiach, zrobiłam testy ciążowe z moczu 22.03 negatywny, 23.03 negatywny , 24.03 beta z krwi wynik 2.30 od 5 jest ciąża. Czy mogę na 100 procent wykluczyć ciążę? Od stosunku minęły 4 tygodnie.
gość
Okres po 13 dniach
Dzień dobry,moje miesiaczki są w granicach od 22-25 dni ostatni okres spóźnił mi się 5 dni.Dzisiaj znowu dostałam okres po 13 dniach.Co to może być bardzo się boję że jestem ciężko chora.Mam 40 lat
Reklama: