Reklama:

Problem z penetracją (4)

Forum: Dla nastolatek

gość
08-11-2024, 19:43:25

Witam od zawsze miałam problem z penetracją mimo że bardzo bym chciała to odczuć, w wieku 13 lat pierwszy raz próbowałam wprowadzić palec z ciekawosci, lecz zakończyło sie to tym że nic nie weszlo i piekło mnie później w okolicy wejścia do pochwy. Przeraziłam się tym bardzo, że przez długi czas nie próbowałam tego, potem w wieku 15 lat chciałam spróbować, miałam ten lęk po tej sytuacji i wtedy było to samo, teraz mam 17 lat, w styczniu juz 18, i wprowadziłam tylko z kilka razy coś do pochwy, palec wejdzie gdy dobrze sie rozluznie i w dobrej pozycji ale gdy wchodzi to nie jest to przyjemne i czuje na palcu takie ściskanie i ból, najbardziej ogólnie boli przy tym wejsciu, w środku juz tak nie mocno, zdecydowalam sie raz na próbę z jakimś cienszym od palca przedmiotem i wchodziło, z o wiele mniejszym bólem ale nie odczuwałam żadnej przyjemności z tego. Żadnych innych niepokojących objawów towarzyszących nie mam, martwię się, że to pochwica, a nie wiem dlaczego tak miałoby byc skoro nie przeżyłam nic złego w kontekście seksualnym. Dodam jeszcze że gdy oglądam mój przedsionek pochwy w lustrze czy kamerze telefonu, to widac ze jest coś, ale mały taki jakiś bladoróżowy i nie widać w nim zadnego wejścia, jakby nic nie bylo w nim, tak jak widziałam na zdjęciach u kobiet w internecie.
Może jakiś lekarz lub ktoś z tego forum mógłby mi powiedzieć co to i czy to pochwica.
gość
08-11-2024, 21:54:07

Od samego wkładania nie poczujesz przyjemności, musisz być podniecona. Jakaś fantazja, seks filmik, pieszczoty łechtaczki i dopiero gdy się rozluźnisz możesz próbować w pochwę.
gość
09-11-2024, 16:42:28

zaden pzoadny *** nie zaruchal
gość
09-11-2024, 17:27:42

Gdybyś wstawiła zdjęcie byłoby łatwiej ocenić czy wszystko wygląda w porządku. Możesz też iść do ginekologa pokazać i zapytać

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ciąża ???????
Czy możliwe zapłodnienie jest w dni nie płodne ? Uprawiałam seks w cyklach 18,20,24 mam okres regularny Cykl 28 dni Uprawiałam seks bez prezerwatywy Powinnam dziś dostać okres i go nie dostałam. Partner spuszcza się dopiero po wyjęciu
gość
Beta hcg
Witam Miesiaczka w styczniu 21.01 , cykle nieregularnie 30-37 dni , 23.02 odbyłam stosunek bez zabezpieczenia, 24.02 przyjęłam tabletkę ellaone, 28.02 dostałam krwawienia w tych dniach powinnam dostać miesiączkę mniej więcej, trwało to ok 5 dni ,było dość skąpe ale domniemam ,że był to okres, od tygodnia mam wrazliwzsze piersi i bol w lędźwiach, zrobiłam testy ciążowe z moczu 22.03 negatywny, 23.03 negatywny , 24.03 beta z krwi wynik 2.30 od 5 jest ciąża. Czy mogę na 100 procent wykluczyć ciążę? Od stosunku minęły 4 tygodnie.
gość
Beta HCG, poronienie
Dzień dobry U mnie sytuacja następująca 1.03 Beta 24.69 3.03 46.89 5.03 108.06 5.03 pojawiła się gorączka, pozytywny test na grypę B 11.03 beta 448.16 13.03 beta 455.06 Ginekolog stwierdził że i tak na usg nic nie zobaczy i powiedział że w przeciągu 7 dni pojawi się krwawienie poronne. Dziś pojawił się chwilowy silnik bol w podbrzuszu Czy jest sens powtarzyc bete po 48h? Czy wszystko już jest oczywiste . Wiadomo nadzieja umiera ostatnia Dziękuję za odpowiedź
gość
Pytanie do ginekologa
Witam, mam coś takiego na krawędzi mniejszych warg sromowych. Co to jest? Wygląda jak jakiś ‚języczek '.
Reklama: