Reklama:

Prezerwatywa w dni płodne (3)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

gość
10-08-2018, 08:38:05

Czy jak uprawiałam seks z chłopakiem w dni płodne w prezerwatywie ale nie doszło w ogóle to wytrysku czy mam sie czym martwić ? Czy mogl ten płyn prejakukat jakoś przeciec z prezewtywy jeśli nie była uszkodzona i pózniej jeszcze nalewalam wody do niej
gość
10-08-2018, 10:32:40

Jeśli nie pękła to nie będziesz w ciąży.
gość
10-08-2018, 10:36:41

Jeśli prezerwatywa nie pękła to ani prejakulat ani sperma z wytrysku nie dostała się do pochwy. Nie stresuj się, bo stres opóźnia termin nadejścia miesiączki

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Skrzepy a Slinda - proszę o pomoc!
Jestem w połowie cyklu i zaczęłam lekko krwawić. Teraz zauważyłam u siebie skrzepy. Czy któraś tak z was miała? Dodam, że to moje pierwsze opakowanie a przepisano mi ze względu na torbiel jajnika
gość
17 dni krwawienia przy Limetic
5 grudnia zaczęłam stosować Limetic, w pierwszym dniu miesiączki. Okres trwał normalnie. Teraz, drugiego stycznia pojawił się okres, trwał tydzień, następnie tydzień plamienia i od 3 dni znowu jest mocniejszy. Zdarzyło się w grudniu, że dwa razy musiałam zażyć tabletkę podwójnie, bo zapomniałam czy ją brałam. Czy to normalne krawić 17 dni przy Limetic?
gość
belara plamienia
cześć skończyłam brać pierwsze opakowanie belary po zmianie z diane35 jestem w trakcie 7 dniowej przerwy zastanawiam się tylko bo jest 4 dzień bez tabletki a nie dostałam jeszcze okresu, za to w trakcie brania (2 tabletki do końca) dostałam plamienia ale takiego typowo jak okres czy ktoś tak miał?
gość
Nie podniecam go
Witam, piszę ponieważ wciąż się zadręczam tym co mnie spotkało. Razem z chłopakiem rozstaliśmy się po 5 miesiącach spotykania, główny powód - przestałam go podniecać, nie miał potrzeby się ze mną kochać ale twierdził, że mnie kocha i nie wie dlaczego tak się stało. Zanim zaczęliśmy się spotykać, to przez 3 miesiące pisaliśmy, rozmawialiśmy przez komunikatory, ponieważ pracowałam za granicą - koniec końców namówił mnie do powrotu do Polski, parą staliśmy się podczas kiedy byliśmy jeszcze osobno ale dużo nas łączyło, potrafiliśmy 8 h przegadać, zawsze pod telefonem itd. Można rzec, że cała fascynacja odbyła się wtedy :( Kiedy pojawiłam się w Polsce, już na mnie czekał by mnie odebrać. Bardzo szybko się sobie oddaliśmy, takiego mieliśmy bzika na swoim punkcie, seks był praktycznie codziennie lub co drugi dzień, wspólnie spędzaliśmy czas, wiele mamy wspólnych wspomnień..I taka sielanka trwała może z miesiąc, może dwa i zauważyłam, że jego ochota na seks znikła. Nadal był kochany i czuły ale pojawiły się coraz częściej kłótnie o byle duperele.. Ja też mam trochę problem z rozmawianiem o problemach czego teraz strasznie żałuję. Praktycznie potrafiliśmy być ze sobą 5 dni pod rząd albo co drugi dzień..aż w końcu zaczęło mu to przeszkadzać, chciał odpoczywać ode mnie, ciągle grał w gry komputerowe, traktował mnie czasem jak powietrze, zwracał mi uwagę jak coś mu nie pasowało w moim zachowaniu a mnie przeszkadzało to, że nie chciał się spotykać jak wcześniej i to proszenie się o seks, na loda zawsze był chętny czy zabawy, tylko, że to było w jedną stronę, ja nic nie dostawałam.W końcu w strasznej kłótni, powiedział mi, że nie wie co się z nim dzieje ale przestałam go podniecać. Ja mam 23 lata a on 28lat.. nie jestem brzydka, gruba..jestem trochę nieśmiała i mam kompleksy i to też mu przeszkadzało. Bardzo bym chciała wrócić do Niego i wspólnie rozwiązać ten problem iść na jakiś kompromis
Reklama: