Reklama:

Pomocy !! Proszę Was Odpiszcie Jestem załamana ;-( (4)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
05-08-2006, 14:49:00

Chciałabym Trochę uzupełnić Swoją wypowiedź współżyłam z chłopakiem... prezerwatywa nam nie pękła więc raczej nic nie mogło dostać się do środka, ale zdjeliśmy ją i założyliśmy nową no i później tak "ocierałam" sie o nią narządami okres spóźnia już mi się ponad tydzień... robiłam wczoraj test ciążowy i wyszedł negatywny nie wiem co mam myśleć.. czy to ciąża..? i Chciałabym się zapytać czy są jakieś objawy ciąży po krótkim czasie..?
Chciałabym sie jeszcze spytać czy ktoś nie ma stronki albo sam wie moze.. czy pochwa i w ogóle macica wyglada taks amo w czasie ciąży albo po czym można poznać czy b edzie okres bo ja już jestem załamana pomocy !!
gość
05-08-2006, 15:09:00

ja radzilabym ci zrobic jeszcze raz test w poniedzialek z samego rana, wtedy wynik jest najdokladniejszy. Wszystko zalezy czy mialas dni plodne. Jesli nie wiesz jak to sprawdzic to wejdz na kalkulatory. okres moze ci sie spozniac, powodem moga byc nerwy, a nawet upaly, a sama wiesz ze lipiec byl koszmarnie goracy. ja jestem w gorszej sytuacji. 6 dzien nie mam okresu i test wyszedl pozytywny. przyjmuje hipoteze ze test byl wadliwy umiem liczyc wiec cos nie chce mi sie w to wierzyc ze zaszlam. Ale natura wywija nieraz numery. Nie panikuj i poczekaj do poniedzialku. A jezeli chodzi o wyglad pochwy to ponoc po kilku tyg. wargi sa jakby napuchniete. W twoim przypadku chyba za wczesnie zeby cos takiego stwierdzic. Powodzonka pa
Początkująca
05-08-2006, 15:16:00

Witam,
skoro nie pękła wam prezerwatywa, to nie mogłaś zajść w ciąże. Żeby zajść w ciąże plemniki muszą dostać się do środka (mówiąc delikatnie).
Nie ma wczesnych 100% objawów ciąży, chociażby dlatego, że bolące, nabrzmiałe piersi mogą świadczyć zarówno o ciąży jak i o zbliżającej się miesiączce.
Przede wszystkim powinnaś się nie denerwować, a najlepiej nie myśleć o tym, ponieważ stres może jedynie opóźnić wystąpienie miesiączki.
Pozdrawiam
gość
05-08-2006, 15:57:00

Dziękuje Wam ślicznie za odpowiedzi ze ktoś się zainteresował uspokoiłam się ale zrobię sobie jeszcze jeden test tak jak mówilicie dam znać później buźka i 3 majcie się

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: