Reklama:

Pomocy! Nie wiem co mi jest ale boję się o mój stan..... (6)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
04-08-2004, 09:23:00

Witam... Mam problem... Juz od kilku miesięcy z pochwy wydobywa się dziwna wydzielina, przeważnie biała... Okolice pochwy bardzo mnie bolą i pieką, ból chwilami jest nie do zniesienia. Ostatnio pojawiła mi się przy wejściu do pochwy chrosta, która z dnia na dzień się powiększa i strasznie piecze i swędzi. Chrosta ta jest czerwona i twarda... Boję sie o swój stan... Z tego co wiem takie choroby prowadzą do bezpłodności... Mam dopiero 15 lat i nigdy nie byłam u ginekologa boję się takiej wizyty... Pomocy!
gość
04-08-2004, 09:55:00

witaj!musisz jak najszybciej isc do ginekologa.nie boj sie.on wezmie pod uwage twoj wiek i bedzie delikatny.polecam cie mezczyzn ginekologow gdyz sa oni bardziej delikatni niz kobiety chociaz pewnie wybierzesz kobiete bo bedziesz sie wstydzila.nie ma czego.ja od 12 roku zycia chodze do ginekologa bo jestem chora i lecze sie juz bardzo dlugo.to nie jest takie staszne.to moze nie byc nic groznego ale jesli nie pojdziesz do lekarza to moze sie stac grozne i to bardzo.byc moze to nadżerka.lekarz napewno ci pomoze.tylko nie mozesz sie bac.jak cos to pisz na mojego maila :gumisiag@wp.pl.pozdrawiam.ruszaj do ginekologa jaknajszybciej
gość
04-08-2004, 11:00:00

oczywiscie - pilna wizyta u ginekologa. Nie martw sie, nie jest strasznie !!
gość
06-08-2004, 20:19:00

idz natychmiast do ginekologa wg objawów ,które przedstawiłaś może być to grzybica pochwy ginekolog przepisze Ci globulki i maść napewno Ci to pomoże głowa do góry jeśli masz siostre lub jakaś zaufaną osobe idz razem z nią bedzie Ci razniej
nie zwlekaj z wizyta powodzonka
gość
06-08-2004, 20:23:00

jak wygląda wizyta u ginekologa ??? boje sie... czy on sprawdza błone dziewicza ??
gość
07-08-2004, 07:30:00

nie boj sie, wezmie pod uwage twoj wiek i zbada Cie delikatnie. O blone dziewicza sie nie martw, zostanie nienaruszona.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: