Reklama:

Pomocy :(( (5)

Forum: Dla nastolatek

gość
14-01-2012, 00:13:16

Witam :)
Pod koniec listopada uprawiałam petting z chłopakiem. Miał wytrysk wytarł swojego członka papierem i przy tym go dotknął. Następnie włożył palce do pochwy. Na początku grudnia zaczęłam brać antybiotyki ponieważ byłam chora. 2 dni po zażyciu antybiotyków dostałam miesiączke . Jak przestałam brać antybiotyki miałam bóle brzucha,mdłości i nadal mam bóle brzucha być może to przez te antybiotyki ale sama już nie wiem :( W styczniu również miałam miesiączke i trwała normalnie 5/6 dni z tym że pierwszego dnia miałam spore plamienie a w następne dni było mniejsze. Dużo czytałam na forach i dowiedziałam się że zajście w ciąże w tej sytuacji jest prawdopodobne i że w ciąży można mieć normalnie miesiączki ... ale z tego co wiem to o połowe krótsze. Dodam że jeszcze chłopak dotykał członkiem mnie ale do niczego nie doszło było to przed wytryskiem. Czy to jest możliwe abym zaszła w ciąże? :(
Proszę o pomoc :(
Wtajemniczona
14-01-2012, 07:48:44

Nie było stosunku i miałaś 2 miesiączki. Nie jesteś w ciąży. Jeśli intymne zabawy mają tak Cię potem stresować, to po prostu je sobie daruj. A jeśli masz zamiar zacząć współżycie udaj się do lekarza ginekologa po odpowiednią dla Ciebie antykoncepcję.
Mila
gość
15-01-2012, 18:24:32

A czy ta wydzielina też zawiera plemniki? To prawda? :(
Komentatorka
16-01-2012, 13:48:30

Jak najbardziej prawda. Podczas pobudzenia seksualnego z penisa wydziela się płyn ejakulacyjny będący substancją nawilżającą. U wielu, choć nie u wszystkich mężczyzn, zawiera on niewielką ilość plemników, dlatego też stosunek przerywany nie jest dobrą metodą antykoncpecyjną.
gość
27-01-2012, 18:36:51

Możesz być spokojna, ciąży nie będzie.:)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: