Reklama:

Po co wywarzyć drzwi otwarte (4)

Forum: Choroby tarczycy

gość
06-01-2018, 12:19:17

Tez zaskoczona jestem az rak niskim poziomem wiedzy . W AFPV Bourion tak wyjaśnia wszystkim od kilku lat ze nie sposob nie znalezc wiedzy o niej i jej poradni ktora sie specjalizuje w pomocy tym co maja bielactwo . Byłam jej pacjentka i wiem co mowie . Wyleczona nadal stosuje jej Dermotan A***depasse bo jest zdrowy i naturalny a dobrze u mnie sie sprawdził jako podkład
Tez myśle ze sa ludzie ktorzy po prostu lubią sie użalać nad sobą i dzielic choroba z innymi ale leczyć sie to juz ich nue interesuje . Innej mozliwosci nie widze po przeczytaniu tych tutaj wpisów
gość
25-01-2018, 13:02:24

Jestem bardzo rozczarowany tym ze lekarze wypisują recepty na kosmetyki na leczenie Bielactwa . Mowa o Pharmaceris . Moja żona kupowała go przez rok . Vitiligo - melo Day na dzien , i viti - melo - night na noc . Wsmarowywala córce dzien po dniu . Zadnych efektów . Duzo jeżdzę wiec raczej żona zajmuje sie leczeniem corki
Po roku dokładnie obejrzałem opakowanie kojarząc ze żona ma toni Ireny Eris , szminkę Ireny Eris . Firma sprzedająca pudry i tusze do rzęs nie mogła wymyślić nagle leku na bielactwo .
Gdyby tak było mówili by w mediach . Zamowienie składałyby inne kraje . Zabroniłem zonie wydawać pieniadze i widziałem jej smutek ze znowu nic .
A w leczeniu bielactwa przeciez cierpliwość jest bardzo potrzebna . Wczesniej straciliśmy ja na wcieranie Vitixu . Skad ja brac . Wiemy teraz ze trzeba iść na lampy ale juz tyle przeszliśmy ze nikomu sie narazie nie chce .
gość
25-01-2018, 13:03:29

To to Vitiligo melo night jest Ireny Eris ?
gość
25-01-2018, 13:04:25

Tak . Czytaj uważnie opakowanie : Pharmac - Eris

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: