Reklama:

Plamienie implatacyjne? (5)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Początkująca
12-07-2018, 20:10:43

Witam !
Mam nieregularny okres Ale cykle mam zawsze najkrótszy 29 dni a najdłuższy 34 dni. Dzisiaj mijal właśnie 34 dzien cyklu, poszłam z rana do ubikacji z myślą że poleci mi krew a zamiast tego miałam na papierze jasno różowy śluz... potem już nic . Czy to mogło być plamienie implatacyjne ? Zrobiłam po południu test Ale wyszedł negatywny . Czy któraś tak miała proszę o odpowiedź bo bardzo się stresuje
gość
12-07-2018, 20:43:40

Śluz niekiedy z domieszką krwi (plamienie) wstępuje w czasie owulacji, może Ci się przesunęła.
Plamienie implantacyjne występuje w 6-7 dniu od stosunku a nawet i 12 dniu. Jeśli zrobiłaś test popołudniu to nic nie wykaże, taki test robi sie rano z pierwszego moczu. Test wczesno ciążowy robi się najlepiej w 8 dniu od stosunku jeśli zaobserwuje się plamienie. Taki test musi mieć jak najmniejszą czułość by wykrył wczesną ciąże. Jeśli okres się nie rozkręci udaj się na badanie z krwi na obecność hcg w 12 dniu od stosunku.
gość
12-07-2018, 20:44:47

Badanie z krwi na obecność hcg jest płatne.
gość
12-07-2018, 20:47:10

Dziewczyna ma racje, ewentualnie możesz mieć infekcje pochwy, a z tego powodu okres też może się przesunąć. Musisz też po badaniu krwi na obecność hormonu hcg udać się do ginekologa, a jak dostaniesz okres to do ginekologa idz jak będzie inny od wszystkich.
gość
12-07-2018, 21:16:16

Jaki kolor ma plamienie implantacyjne i po ilu dniach po stosunku występuje

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
nasienie w ustach -> pocałunki -> kontakt oralny
Czy mogę zajść w ciążę jeśli partner doszedł w moich ustach i to połknęłam a następnie całowaliśmy się dość długo po francusku a następnie on pieścił moje narządy językiem ? Miałam dni płodne i obawiam się ciąży
gość
Skrzepy a Slinda - proszę o pomoc!
Jestem w połowie cyklu i zaczęłam lekko krwawić. Teraz zauważyłam u siebie skrzepy. Czy któraś tak z was miała? Dodam, że to moje pierwsze opakowanie a przepisano mi ze względu na torbiel jajnika
gość
Wkładka , ciąża.
Witam, pytanie z ciekawości .czy któraś z was zaszła w ciążę pod koniec, przed samym wyjęciem wkładki domacicznej w ciążę? W tym miesiącu planuje zdjąć bo kończy się ważność. Dziwnie mam przeczucie ,że mogła przestać działać.
gość
skrzep czy poronienie
Cześć, właśnie w drugim dniu okresu zauważyłam duży skrzep, nie typowy śluzowy ale widoczna jest struktura i tkanka. Czy to moze być poronienie? Nie odczuwałam większego bólu niz zwykle !Ostrzegam przed zdjęciem, jest bardzo graficzne!
Reklama: