Reklama:

Plamienia przed miesiaczka (3)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Początkująca
29-03-2018, 23:42:14

Witam. Staramy się z partnerem o dziecko( ginekolog stwierdził u mnie zbyt niski poziom progesteronu dostaje go w tabletkach) ostatnia miesiaczke miałam od i do 11 Marca po 28 cyklu , po dniach owulacyjnych zaczełam stosować druga serie tabletek progesteronu( 10 dni)tak jak zalecił lekarz zaczełam w Poniedziałek 26 Marca a wczoraj zauwazyłam małe plamienie krwi które mam i dziś ( do tego nabrzmiałe i bolace piersi) planowany okres miałam dostać za 8 dni po odstawieniu hormonu czy mogę sie niepokoić test ciazowy rano wyszeďł negatywny
Początkująca
29-03-2018, 23:43:15

Palmaa22 2018-03-30 01:42:14
Witam. Staramy się z partnerem o dziecko( ginekolog stwierdził u mnie zbyt niski poziom progesteronu dostaje go w tabletkach) ostatnia miesiaczke miałam od 8 do 11 Marca po 28 cyklu , po dniach owulacyjnych zaczełam stosować druga serie tabletek progesteronu( 10 dni)tak jak zalecił lekarz zaczełam w Poniedziałek 26 Marca a wczoraj zauwazyłam małe plamienie krwi które mam i dziś ( do tego nabrzmiałe i bolace piersi) planowany okres miałam dostać za 8 dni po odstawieniu hormonu czy mogę sie niepokoić test ciazowy rano wyszeďł negatywny
Liderka opinii
30-03-2018, 11:02:28

Na test ciążowy jest za wcześnie. Testy wykonujemy dopiero w dniu spodziewanej miesiączki. Mogło to być plamienie implantacyjne. Z góry wyprzedzam pytanie - tabletki z progesteronem nie szkodzą ciąży, wręcz przeciwnie pomagają w jej podtrzymaniu. Musisz poczekać i wykonać test ciążowy za te 8 dni.
[img]https://www.suwaczki.com/tickers/8599sek27f3kxupf.png[/img]

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: