Reklama:

Pilna sprawa (5)

Forum: Wstydliwe dolegliwości

gość
04-06-2016, 08:55:29

Hej może któraś coś takiego miała już Ale od kilku dni strasznie zaczęło mnie swedziec miejsce intymne czasem chodzenie sprawia że wariuje, po jakimś czasie swędzenie zaniklo a pojawiły się dziwne uplawy o niezbyt fajnym zapachu miałam iść z tym do ginekologa aczkolwiek zaniklo i to a od wczoraj swędzenie powróciło a dzisiaj zauważyłam ze mam jedną warge napuchnieta. Generalnie w poniedziałek idę z tym do ginekologa bo raczej w weekend nikogo nie znajdę Ale chciałam się tak upewnić ze moze któraś z was miała podobnie i coś pomoże doradzi. Czytalam trochę na forach i to mi przypomina infekcje.
Komentatorka
15-06-2016, 10:35:11

Infekcja dróg rodnych.w aptece są testy by sprawdzić czy to grzybica czy coś innego i dobry jest illadian.Poza tym świetny jest żel do higieny intymnej pliva fem
Wtajemniczona
27-06-2016, 20:46:44

Infekcja, jeśli nie wiem czy to grzybica czy raczej problem spowodowany bakteriami, to kup globulki Gynauxil, działają na oba rodzaje infekcji i sa bez recepty.
gość
28-06-2016, 01:55:16

Wydaje mi się , że masz objawy jak przy grzybicy, jeśli dostaniesz od lekarza leki to koniecznie dodatkowo kup sobie właśnie gynauxil, pobierz przez kilkanaście dni. łagodzi objawy, przywraca naturalną florę bakteryjną, działa p.bakteryjnie.
Wtajemniczona
06-07-2016, 09:09:36

ja przy ostatniej infekcji korzystałam z gynauxilu, miałam brać tydzień, i rzeczyście od tego czasu infekcja nie powraca. poza tym gynauxil kupisz bez problemu w aptece, nie trzeba iść do lekarza po receptę.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: