Witam
jestem dziewczyna bardzo mloda, miesiac temu jeszcze dziewica. jednak wszystko zmienilo sie 16 lutego 2023, gdy to wlasnie stracilam. okres nieregularny, cykle bardzo dlugie bo ponad 30 dni. pierwsza miesiaczke dostalam 2 lata temu.
co do samego stosunku, byl on dla mnie ogromnie bolesny. zuzylismy 3 prezerwatywy, ale nie dlatego, ze mielismy 3 stosunki, tylko byly 3 proby na wejscie jego czlonka we mnie. za kazdym razem ogromnie bolalo po paru wepchnieciach, dlatego odrazu konczylismy i za jakis czas(tego samego dnia) probowalismy od poczatku tego samego. on po prostu wkladal, wyciagal. wspolnie „badalismy” jak bede reagowac. za 3 razem bylo juz minimalnie lepiej, moze to dlatego, ze nastawienie tez bylo troche inne. ale bol dalej byl taki sam. ten 3 raz juz troche trwal, bardziej przypominal zwykly stosunek. nadmienie ze delikatnie krwawilam. oczywiscie za kazdym razem byla prezerwatywa durex extra safe. obserwowalismy czy dobrze zostala nalozona itd. jednak jak to bywa u mlodych kobiet, pomimo ze ten stosunek ledwo przypominal stosunek, bardziej badanie mojego ciala, ja osobiscie jestem przerazona, czy nie doszlo do zaplodnienia. ostatnia miesiaczke dostalam 29.01, a 2 miesiace temu 26.01. mozna powiedziec ze moja miesiaczka regularnie sie spoznia, jednak po tym moim pierwszym razie wpadam w paranoje. zrobilam juz jeden test ciazowy ktory wyszedl negatywnie. w tym momencie powinnam miec juz okres, moje bole bardzo przypominaja te menstruacyjne, jednak krwawienie nie nastepuje. sluz mimo wszystko pojawia sie, jednak okres jeszcze nie, spoznia sie. tak jak mowilam moj okres zawsze sie spoznia, jednak w tym przypadku zyje w ogromnym stresie przez jakies 1.5 tygodnia, ciagle mysle o niechcianej ciazy ktora po prostu nie powinna miec miejsca. myslalam tez, ze moze to z powodi mojej zarosnietej blony dziewiczej w przypadku pierwszego stosunku, moze zarosla ona na tyle, ze blokuje ujscie mojego okresu? bardzo was prosze o pomoc i o rade. jestem za mloda na to wszystko, zzera mnie stres i nie wiem jak poradze sobie w najblizszych dniach w razie gdybym nie dostala tej mojej miesiaczki.